MSI Pro MP273A alınır mı?

bu fiyata bu alınmaz hele ki cs gibi fps oyunları oynuyosanız.

hikayeli oyun da oynayacaksan 27 almak daha mantıklı ayrıca film ve dizi için de ama sadece fps oynuyorsan 24 alınması daha iyi olur. Şahsen ben 27 inç 240 monitör kullanıyorum. Hem hikayeli hem de fps oyunları oynuyorum.

Hikayeli oyun da oynayacaksan 27 almak daha mantıklı ayrıca film ve dizi için de ama sadece FPS oynuyorsan 24 alınması daha iyi olur. Şahsen ben 27 inç 240 monitör kullanıyorum. Hem hikayeli hem de FPS oyunları oynuyorum.

Ben genelde hikayeli oyunlar oynuyorum CS de kasa dusurmek için giriyorum o kadar benim attığım işimi görmezmi diyorsun 3750 TL'ye almiş olacağim ya da bu senin attiğin 4500TL olan için bütçe bekliyeyim görüntü kalitesi arasında ne kadar fark olur değer mi?

Kalite arasında bi fark olacağını zannetmiyorum çünkü ikisi de ips panel aynı özelliklere sahipler hemen hemen sadece biri 100 hz diğeri 170 hz bu hz olayı ise fps oyunları için geçerli.

Ama ileride fps oyunları oynamayı düşünürsen 170 hz kesinlikle iyi bir seçim olacaktır.

Kalite arasında bir fark olacağını zannetmiyorum çünkü ikisi de IPS panel aynı özelliklere sahipler hemen hemen sadece biri 100 Hz diğeri 170 Hz bu Hz olayı ise FPS oyunları için geçerli.

Ama ileride FPS oyunları oynamayı düşünürsen 170 Hz kesinlikle iyi bir seçim olacaktır.

Bende hikayeli oyunlarda 100 FPS üstünü alamayacağim için fark etmez diye düşündüm ama ilerleyen zamanda laptop satıp kasa alırsam 170Hz dediğin gibi daha mantıklı olacak fiyatların böyle kalicağini bilsem bekliyeceğim de işte piyasaya güvenilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı