MSI Pulse 16 AI iyi bir laptop mu?

Bütçe
50000
Acer alınmaz LOQ serileri ASUS'ya da MSI tercihimdir tabii haklısınız 2 markanında kötü laptopları var ama 60.000 TL bandındaki MSI ile Acer karşılaştırlımaz.
LOQ serisinin Lenovo'nun giriş seviye kasaları olduğunu biliyorsundur umarım. Gözünüzde büyütmeyin bu seriyi bu kadar, düşük bütçe olmasa hayatta önerebileceğim bir seri değil. ASUS'un bu fiyat bandındaki ürünleri ya ısınma sorunlu yada 4050 ekran kartlı. Her markanın iyi kötü ürünü vardır, "MSI varken Acer alınmaz" demenin mantığı ne acaba?

Pulse katana serisi bence iyi bunlarin alti vardi aklima gelmedi onlar sorunlu evet
Katana serisi iyi değil, alayı ısınma sorunlu. Pulse serisi ise son zamanlarda düzelmiş bir seri. Eski Pulse GL kasalar cayır cayır yanıyordu. Bu bütçede çok daha iyi cihazlar varken Pulse cihazda alınmaz.

LOQ serisinin Lenovo'nun giriş seviye kasaları olduğunu biliyorsundur umarım. Gözünüzde büyütmeyin bu seriyi bu kadar, düşük bütçe olmasa hayatta önerebileceğim bir seri değil. ASUS'un bu fiyat bandındaki ürünleri ya ısınma sorunlu ya da 4050 ekran kartlı. Her markanın iyi kötü ürünü vardır, "MSI varken Acer alınmaz" demenin mantığı ne acaba?

Katana serisi iyi değil, alayı ısınma sorunlu. Pulse serisi ise son zamanlarda düzelmiş bir seri. Eski Pulse GL kasalar cayır cayır yanıyordu. Bu bütçede çok daha iyi cihazlar varken Pulse cihazda alınmaz.

Anlamadım neden bu kadar savunuyosun ki

Anlamadım neden bu kadar savunuyosun ki
Objektif bir şekilde yaklaşmak ne zaman 'savunmak' oldu? Tamamen tarafsız bir şekilde yaklaşıyorum. Acer'ın bu bütçedeki ürünleri (Nitro 16 veya Predator Helios) kat kat daha iyi, bunu demenin nesi savunma acaba. Gerekli karşılaştırma ve testler internette mevcut, git araştır gel öyle konuş. Konu hakkında bilgi sahibi olmadığınız o kadar belli ki bari insanları yanlış yönlendirmeyin.

Zaten öyle şu an

MSI iyi modelleri için bir şey diyemem onlar gerçekten iyi fakat çok pahalıya satıyor lakin orta ve alt segmente şu marka iyi şu marka kötü demek yanlış çünkü çok fazla rekabet var. Bir sene Acer üstün bir sene Lenovo bir sene ASUS.

Uzun zamandır Technopat'ı takip ettiğim için biliyorum:
İlk başta Acer 5 tavsiye edilirdi sonra HP Victus sonra Lenovo LQO markalar sürekli yeni ürünler çıkartıkça değişir önerilen laptoplar veya kullanıcılar büyük bir problemle karşılaştıkça duyulur millete daha düzgün laptop öneriri.

Şu an mesela GameGaraj övüyorum fiyatına göre çok güzel laptop satıyor yarın daha düzgün marka gelir kaliteli ürün ucuz fiyat olur onu överiz bu işler böyledir. Müşteri gözü ile bakmamız lazım marka fanlığının bir mantığı yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı