MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor

ertanilhan

Zeptopat
Daha fazla  
MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?

Hocam bu markayı inceledim. Ama ne bileyim güven vermedi bana çok sıkıntılı olduğu söylendi.

Kim söyledi bilmiyorum ama iyi sallamış. Piyasada en F/P cihazları satıyorlar. GameGaraj iyi ve güvenilir markadır.

Bilemedim hocam. Sonuçta MSI iyi marka diye düşündüm. Nasip artık. Şunlarla görüşelim bakalım ne olacak.

MSI iyi bir marka ama modele göre yorum yapmak daha doğru olur. RTX 4060 laptopa bu kadar para verilmez. Bence iade edin.

Kim söyledi bilmiyorum ama iyi sallamış. Piyasada en F/P cihazları satıyorlar. GameGaraj iyi ve güvenilir markadır.
Bilemedim hocam. Sonuçta MSI iyi marka diye düşündüm. Nasip artık. Şunlarla görüşelim bakalım ne olacak.
MSI iyi bir marka ama modele göre yorum yapmak daha doğru olur. RTX 4060 laptopa bu kadar para verilmez. Bence iade edin.
Peki iade etsem içine windows 11 orijinal yükledim ama flash ı bende. Yeni alacağım cihaza aynı anahtarla win 11 yükleyebilir miyim?

Peki iade etsem içine Windows 11 orijinal yükledim ama flash ı bende. Yeni alacağım cihaza aynı anahtarla Windows 11 yükleyebilir miyim?

Keyi nereden almıştın?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-07 161825.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-07 161825.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı