MSI Pulse GL66 nasıldır?

Bütçe
30-35k
4060 ta dlss3 var.

4060'ta DLSS3 var.

Aradaki farkı DLSS3 kapatamıyor. O kadar ciddi bir fark var. Lütfen arkadaşı mağdur etmeyin. Sadece bilgisayardan anlamayanlar. 3080 8 GB ve ısınmayan bir laptop yerine termal macunu piyasanın en iyi termal macunu ile değiştirmediğin sürece sıkıntı çıkaran laptopu alır.

Ya yeni kasa Nitro cihazlar 95 watt da tıkanıyor stok haliyle eski kasa mı dayanacak? Üstelik bu model ısınma sorunlu, üstüne MUX da yok muhtemelen. İşlemci de çok güçlü değil yediği Thermall dan adam gibi performans da alamayacak. Çok biliyormuş gibi konuşmayın.

Bu yazın en çok alınan marka ve model HP Victus 16 oldu ve hâla da alınmaya devam ediyor.

Çünkü işlemci limitli kötü performans veriyor, soğutma ve anakartı kötü. Sonuç olarak ucuz .

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16 kullandım ve o kadar uğultulu fan sesi, az giden batarya süreleri, kötü panel görmedim.

Recep baltaşın çektiği test videosunda 20 watt 80 derece olan Victus mu? Ayrıca limitsi at. Ne kadar sattığı umurumda değil açıkcası.

Ya siz şaka mısınız? 3080 8 GB ile 4060 arasında dünyalar kadar fark var. İsterse kısıtlasın. İsterse hiç DLSS açmasın. Yine 3080 geçiyor.

Ya siz şaka mısınız? 3080 8 GB ile 4060 arasında dünyalar kadar fark var. İsterse kısıtlasın. İsterse hiç DLSS açmasın. Yine 3080 geçiyor.

Ya kardeşim işlemci limitlerinden o farkı anlayamayacaksın diyorum, bi' okuyun lütfen ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım boyunca ısınmayan Monster olarak sadece Tulpar T7 V25'leri gördüm. Onlar da MSI kasa zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…