Elektronik MSI QD-OLED Monitörlerde S.T.A.L.K.E.R. 2 Oyun ve 30$ Steam Kodu Hediyesi!

Makaleler
3
MSI.jpg

MSI QD-OLED monitörünüzün oyun, iş ve eğlence deneyiminizi nasıl geliştirdiğini 1 Aralık- 31 Aralık tarihleri arasında herkesle paylaşın, S.T.A.L.K.E.R. 2 (59.99 dolar değerinde) oyun koduna ve 30 dolarlık Steam koduna ÜCRETSİZ sahip olun!

Detaylar için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

Nisan sonu gibi MAG 274QRFW aldım shootout kampanyasına dahil olmadığı için 30$'dan yararlanamamıştım. Ben aldıktan bir süre sonra kampanyayı güncelleyip ürünü eklediniz, önceden satın almış durumuna düştüğüm için yararlanamadım. Şimdi de verdiğiniz hediyeye bak :(

Nisan sonu gibi MAG 274QRFW aldım shootout kampanyasına dahil olmadığı için 30$'dan yararlanamamıştım. Ben aldıktan bir süre sonra kampanyayı güncelleyip ürünü eklediniz, önceden satın almış durumuna düştüğüm için yararlanamadım. Şimdi de verdiğiniz hediyeye bak :(
Kullanıcısına, müşterisine önem veren bir firma bu konuda istisna yaparak size yardımcı olmalıdır diye düşünüyorum.

Hangi siteden aldığınızda önemli her sitede yok bu kampanya. Gaming gentr veya hepsiburadadan almak gerekiyormuş. Ben amazondan aldım sonradan fark ettim.

Ben shootouttan bahsetmiştim. İtopyadan almıştım orada da geçerli o kampanya.
Bende ordan bakıyorum hocam, itopyada monitör alımında kampanya göstermiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    59,9 KB · Görüntüleme: 68

Yeni konular

Geri
Yukarı