MSI R7 240 ekran kartı + işlemci önerisi + termal macun önerisi

Çalışmaz işlemci yaklaşık 100W ekran kartı 50W sistemin geri kalanı da 100W yer sistem açılır ama oyun sırasında kapanır belki yanadabilir. İlk olarak PSU değiştirmelisiniz.
peki kaç w güç kaynağı almalıyım

500 W altı olamaz mı ? örneğin 380W yada 400w ?
olur ama 2.el almanız lazım FSP gibi kaliteli bir markanın eski PSU'ları iyidir bulursanız kaçırmayın ama ewerest Frisby gibi markalardan PSU kullanmayın. Benim sıfır olarak önerim FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
Şöyle bir şey daha buldum bu markanın PSU'larıda kalitelidir Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400) | Teknobiyotik

Son düzenleyen: Moderatör:
ama kargo sorunları vardı ürün yorumlarında ürün yorumlarında kargo sorunu olmayan PSU tavsiyesi verebilir misin ama N11.com sitesinden

Nasıl yani teknobiyotik iyi bir firmadır aslında. Bu PSU çoğu siteden kaldırıldı bir bakayım.
yoksa yinede HEPSİBURADA sitesinden de tavsiye verebilirsin ama verdiğin tavsiyede lütfen kargo sorunları olmasın bana yeter

yoksa yinede HEPSİBURADA sitesinden de tavsiye verebilirsin ama verdiğin tavsiyede lütfen kargo sorunları olmasın bana yeter
N11 den hiç alışveriş yapmadım pek güvenmem o siteye attığım PSU'da iyidir bütçenize bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…