Çalışmaz işlemci yaklaşık 100W ekran kartı 50W sistemin geri kalanı da 100W yer sistem açılır ama oyun sırasında kapanır belki yanadabilir. İlk olarak PSU değiştirmelisiniz.
olur ama 2.el almanız lazım FSP gibi kaliteli bir markanın eski PSU'ları iyidir bulursanız kaçırmayın ama ewerest Frisby gibi markalardan PSU kullanmayın. Benim sıfır olarak önerim FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
olur ama 2.el almanız lazım FSP gibi kaliteli bir markanın eski PSU'ları iyidir bulursanız kaçırmayın ama ewerest Frisby gibi markalardan PSU kullanmayın. Benim sıfır olarak önerim FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
O marka PSU'lar kötü. En son attığımı sıfır bulmak mümkün değil. Bu arada linki kopyalayıp yapıştırıyorsun, ne dediğini tam anlamadım. Bir de yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat et, ceza yiyebilirsin.
O marka PSU'lar kötüdür en son attığım aşşası bulmak sıfır mümkün değil. Bu arada linki kopyalayıp yapıştırıyorsun ne dediğini tam anlamadım ama. Birde yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat et ceza yiyebilirsin.
AEROCOOL 500W VX Plus AE-VXP500 12CM FANLI POWER SUPPLY en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.