G gswscofield Hectopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #1 Herkese iyi akşamlar.. Ben Emre. Fiyatı düşük bir ekran kartı alacağım ve MSI R7 240'ın iti olabileceğini düşündüm. Fazla bir bilgi birikimim olmadığı için siz dostlarıma danışıyorum. Ekran kartının uyumluluğu için nelere bakılmalı? MSI R7 240 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Önerebileceğiniz ekran kartları da olur Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2016
Herkese iyi akşamlar.. Ben Emre. Fiyatı düşük bir ekran kartı alacağım ve MSI R7 240'ın iti olabileceğini düşündüm. Fazla bir bilgi birikimim olmadığı için siz dostlarıma danışıyorum. Ekran kartının uyumluluğu için nelere bakılmalı? MSI R7 240 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Önerebileceğiniz ekran kartları da olur
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #2 R7 240 genelde bütün anakartlara uyar, eğer sistem 8 senelik veya daha eski değilse. Performansı da böyledir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R7 240 genelde bütün anakartlara uyar, eğer sistem 8 senelik veya daha eski değilse. Performansı da böyledir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G gswscofield Hectopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #3 Recep Baltaş dedi: R7 240 genelde bütün anakartlara uyar, eğer sistem 8 senelik veya daha eski değilse. Performansı da böyledir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler Recep abi videonu izledim bu ekran kartını almayı düşünüyorum bende casper mağduruyum
Recep Baltaş dedi: R7 240 genelde bütün anakartlara uyar, eğer sistem 8 senelik veya daha eski değilse. Performansı da böyledir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler Recep abi videonu izledim bu ekran kartını almayı düşünüyorum bende casper mağduruyum