MSI R7 240 taktıktan sonra fanlar çalışıp duruyor

Bende R7 240 kullanıyorum. E5200 Dual Core işlemcim. İlk aldığımda ekran kartını bilgisayarda 230 watt power vardı. Gayet güzel çalıştı renk geldi bilgisayara güncellemeleri yaptıktan sonra tabi. Sonra ben 450 watt power ve işlemci soğutucu da aldım daha da güzel oldu. BIOS ile oynamış olabilirsiniz. Çünkü bende işlemciyi zorlamak istediğimde sizinki gibi yapıyordu.

Markası nedir güç kaynağının ?

BIOS a girip "DEFAULT" yazan bir cümle olacak farklı olabilir ona tıklayıp sıfırlayın. Olmadı BIOS ekranının fotoğrafını atın bakalım.

Bende R7 240 kullanıyorum. E5200 Dual Core işlemcim. İlk aldığımda ekran kartını bilgisayarda 230 watt power vardı. Gayet güzel çalıştı renk geldi bilgisayara güncellemeleri yaptıktan sonra tabi. Sonra ben 450 watt power ve işlemci soğutucu da aldım daha da güzel oldu. BIOS ile oynamış olabilirsiniz. Çünkü bende işlemciyi zorlamak istediğimde sizinki gibi yapıyordu.
video da kullandığım psu sağlam 300w psu diger ekran kartımla kullanıyordum birde ben aerocool un 400w psu sunu aldım benım 300w farkı yok sadece 400w yazıyo hatta bendekı psu da daha çok cıkış var acaba psu nun dandikliğinden midir?

Markası nedir güç kaynağının ?

BIOS a girip "DEFAULT" yazan bir cümle olacak farklı olabilir ona tıklayıp sıfırlayın. Olmadı BIOS ekranının fotoğrafını atın bakalım.
DEFAULT dediğin şeyi sabah yaptım yaptıktan sonra save exit cıktı ok dedim yeniden başladı bilgisayar.

yeni aldığım psu yu kutuya koydum Aerocool GT Black edition 400w kasa ile almıştım kutuya koyup bantladım yarın kurye gelip alacak iade edeceğim.

Evet bilgisayar sıfırladıktan sonra açıldı.

Şu an pc eski ekran kartım ile çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı