Msi R7 370 Frekans sorunu

Skyfall45

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
MSİ RTX 4070Tİ GAMİNG X TRİO
Msi B650m-a
Msi Pro B650M-P
GSKILL FLARE X5 32GB
Herkese iyi günler. 1 saat önce win 7 olan pc'mi win 8.1 yaptım iso dosyası usb yardımıyla . Bütün driver'leri yükledim saten kendi yüklüyor bazıları ben ekran kartımın cd'sini kurdum. Sonra bana Gaming app programını yükleyince silent mode , Oc mode 'de 925 mhz verdi 10 saniyede bir 450 mhz düşüyor . Normal format atmadan önce en düşük 975 mhz di şimdi 450 yazıyor sorunum nerede ?

• Ekran kartımın modeli Msi r7 370 2g 256 bitt
zYq5g6.png
XJpkyR.png

Yardım edicek kimse yokmu lütfen .

Düşüyor boştaykende düşüyor yeni aldım bugun format attım . O yüzdenmi olmuştur yoksa geri vericem lütfen kesin bilgi verirmisiniz ?

Bence win7 yada w10 yüklemelisin. Bu ayarlar gibi ince ayarlarla uğraşmamak gerek. Format at zaten otomatik olarak driverları kendisi yükler. Tekrardan frekanslara bakarsın. Gene düzelmediyse paran çöp olmasın. İade edersin yada değiştirirler. Ve birde kartı daha yeni almışsın direk oc mode yapmışsın. Zaten oyuna girince gamingmode alıp frekansları otomatik ayarlıyor.

Öyle yapacağım sanırım. Kredi kartıyla aldım, bunu verip daha iyi bir model var, onu alabilir miyim? Üstüne yine karttan çekebilirler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence win7 yada w10 yüklemelisin. Bu ayarlar gibi ince ayarlarla uğraşmamak gerek. Format at zaten otomatik olarak driverları kendisi yükler. Tekrardan frekanslara bakarsın. Gene düzelmediyse paran çöp olmasın. İade edersin yada değiştirirler. Ve birde kartı daha yeni almışsın direk oc mode yapmışsın. Zaten oyuna girince gamingmode alıp frekansları otomatik ayarlıyor.
R7 370 Dx12 destekli bir ekran kartı. Ben şahsen performansını çok beğeniyorum. Başka bir ekran kartı almana gerek yok. İade veya değiştirme yaparlar galiba. Eğer illa değiştiricem diyorsan Gtx960 veya Gtx750Ti alabilirsin.

Ben bugun Win 8.1'i yükledim hiçbir driver de indirmedim kendi kurdukları var. Bu yüzden midir frekans düşme sorunu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı