Yav sakin. Ben kimseyi kırmamaya çalıştım. Yorumları okursan ben yeterince bilgilendiğimi ve konunun sonuçlandığını yazdım. Konuyu açarken bilmiyordum; bakarsan ilk 2 sayfaya sağolsun arkadaşlar gerekeni söylemişler. Bende teşekkür etmişim ve sıcaklık değerlerinin normal olduğunu kabul etmişim. Sonrasında yazılan yorumlara da bir saygısızlık yapmadan cevap vermeye çalışmışım. Konu sonuçlandı diyorum hala 80 çok diyorlar. Artık 80 olmuyor maksimum 75 oldu diyorum adamları tersleme diyorlar. Tekrar söylüyorum...
Herkese teşekkürler yardımlarından ötürü... Gerisi forumu boşa işgal etmeye girer..... Konu kapanmıştır.....
Sonuç: Tecrübeli AMD kullanıcısı olan teknopat ailesi ve internetteki bazı ovc siteleri sayesinde (AMD) msi r9 290 4 gb gaming edition için yaz aylarında boşta 45-55 arası normal; %100 yükte 75-85 arası normal,85-90 arası sakıncalı,90 üstü aşırı sıcak olarak tesbit edilmiştir.
Dileğim kartı alan ve değerlerin anormal olduğunu düşünen arkadaşların bu forumu ziyaret edip buradan bilgi sahibi olamasıdır....