MSI Radeon RX 470 Gaming X 8GB Testleri Yapıldı

MSI Radeon RX 470 Gaming X 8GB review

Dikkatimi çeken kart öyle performanslı ki bazı oyunlarda GTX1060 ve RX 480 referans tasarıma yakın performans göstermekte resmen 1080P için başka alternatiflere bakmayın diye adeta bağırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok inandırıcı gelmedi daha 480'in msi modeli çıkmadan 470 ile msi modelin testini yapmaları

Çok inandırıcı gelmedi daha 480'in msi modeli çıkmadan 470 ile msi modelin testini yapmaları

Testini yapmışlar ne derece doğru orası tartışılırda kart çıkmamış dersen orada dur derim. Hadi videoda salladıklarını varsayalım kart çıkmadıysa yukardaki linkte incelemesi yapılmış olan kart ne peki?

Herhangi bir kart olabilir. Fakat RX 470 F/P kartları diyorlardı. Muhtemelen oc edilmiş ve o kadar performans vermesi pek anormal değil

Bence AMD RX470 ve RX 480 in özel soğutmalarını aynı anda satışa sunarak hangisinin daha çok satılacağını denemek istiyor. AMD dedim ama bu bağlamda özel üreticilerle anlaşmış olabilir.

470 ile 480 aynı Nvidia 970 ile 980 gibi. 970'i overclock yaptığımızda 980'e denk oluyordu. Şimdi 470'i overclock ettiğimizde 480'e denk geliyor. Önceki 300 serisindeki 370 ile 380 arasında performans açısından uçurum 470 ile 480 arasında görülmüyor. Testlere bakarsak 470 için orta-üst seviye kart diyebiliriz. Ben 470 çıkmadan evvel bu yıl F/P kart olarak 480 olur diyordum 470'in bu seviye kart olacağını hiç tahmin etmezdim. Şimdi artık F/P kart bence 470'dir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…