MSI Radeon RX 470 Gaming X 8GB Testleri Yapıldı

MSI Radeon RX 470 Gaming X 8GB review

Dikkatimi çeken kart öyle performanslı ki bazı oyunlarda GTX1060 ve RX 480 referans tasarıma yakın performans göstermekte resmen 1080P için başka alternatiflere bakmayın diye adeta bağırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
RX470'de pek hafife alınacak bir kart gibi durmuyor, o konuda hak veriyorum.

Birde stoklarda görebilsek şu kartları, o kadar sistem topladık, HD çözünürlükte Low ayarlarda 20 FPS oyun oynamak üzüyor yanii. :/
Ayni duyguyu yasiyorum yani sistemin butun parcalari hazir beklenen tek sey rx 480 ama bukadar bekledim bi bukadar daha beklerim fakirlerin dostu Amd icin deger.

Ayni duyguyu yasiyorum yani sistemin butun parcalari hazir beklenen tek sey rx 480 ama bukadar bekledim bi bukadar daha beklerim fakirlerin dostu Amd icin deger.

Monitörüm FreeSync destekli olmasa GTX1060 alacağım artık sırf AMD'nin stok sorunu yüzünden.

Birde monitör 75HZ, bu sebepten ya 390x alacağım ya RX480, ki hakkını versin.

390x'de bi indirim göreğim, 1300 liraya düşsün, gözümü karartabilirim belki :D

Rx 470 için 8 gb gereksiz mi? Hayır değil 1080 ultra ve yüksek ayarlar için yüksek boyutlu doku paketleri kullanılıyor ve markalar 6gb-8gb gibi modeller çıkarmaya başladılar artık. Üstelik 1080p üstü içinde örneğin 2k denemek isteyenler için de 8gb avantaj olabilir.

Aşağıda paylaştığım videoya bak. RX 480'de fark bu kadar az ise RX 470'de hiç fark olmaz herhalde. Üstelik 470 alanlar Ultra ayarlarda oynamıyacaklar. Onlar için 4GB gayet yeterli.
O fark Rx 480'de. Üstelik 5 FPS fark sadece iki üç oyunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatanda r9 390x 1300 kusurlerdede tercih sizin.

390x şuan 480'den daha performanslı gibi duruyor, ama amd dx12 konusunda çok iddalı. Bu iddaları da hep polaris için.

Ah canım amd'm ya, versen ya şu GPU'ları da insanlar kart getirseler pazara. :/

R9 390x de trafo gibi elektrik cekio ya 275w tdp var kartta birkac fps icin değmez diye dusunuyorum bu arada meraklisina
MSI RX 470 GAMING 4G, 4 GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı, Fiyat: 756 TL

Bu kart 750 liradan, RX480 1200 liradan girerse pazara, AMD Rx480'i kendi elleriyle bitirir.

200-300 lira farkla Crossfire Rx470 ister x8 hızında çalışşın ister x16 hızında çalışsın her türlü Rx480'i geçer.

Birde iki ekran kartının görüntüsünün güzelliği var pencereli kasada :)

Bu kart 750 liradan, RX480 1200 liradan girerse pazara, AMD Rx480'i kendi elleriyle bitirir.

200-300 lira farkla Crossfire Rx470 ister x8 hızında çalışşın ister x16 hızında çalışsın her türlü Rx480'i geçer.

Birde iki ekran kartının görüntüsünün güzelliği var pencereli kasada :)
Rx 470'de backplate yok. Bütün hayallerimi yıktı Msi. O iğrenç görüntüyü görmek zorunda mıyız?:cry:

Monitörüm FreeSync destekli olmasa GTX1060 alacağım artık sırf AMD'nin stok sorunu yüzünden.

Birde monitör 75HZ, bu sebepten ya 390x alacağım ya RX480, ki hakkını versin.

390x'de bi indirim göreğim, 1300 liraya düşsün, gözümü karartabilirim belki :D
Konuyla alakasız ama monitörden memnun musuzun?
Bende RX 470 ve AOC G2460VQ6 24 almayı düşünüyorumda.
Birde monitörü ne kadara aldınız?

Konuyla alakasız ama monitörden memnun musuzun?
Bende RX 470 ve AOC G2460VQ6 24 almayı düşünüyorumda.
Birde monitörü ne kadara aldınız?

Şuan monitörün özelliklerini kullanabileceğim bir ekran kartım yok. Ama panel kalitesini beğendim. Boyutu da tam ideal geldi benim için.

Hepsiburada'dan 770TL'e aldım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı