MSI Radeon RX 470 Gaming X 8GB Testleri Yapıldı

RX470'de pek hafife alınacak bir kart gibi durmuyor, o konuda hak veriyorum.

Birde stoklarda görebilsek şu kartları, o kadar sistem topladık, HD çözünürlükte Low ayarlarda 20 FPS oyun oynamak üzüyor yanii. :/
Ayni duyguyu yasiyorum yani sistemin butun parcalari hazir beklenen tek sey rx 480 ama bukadar bekledim bi bukadar daha beklerim fakirlerin dostu Amd icin deger.

Ayni duyguyu yasiyorum yani sistemin butun parcalari hazir beklenen tek sey rx 480 ama bukadar bekledim bi bukadar daha beklerim fakirlerin dostu Amd icin deger.

Monitörüm FreeSync destekli olmasa GTX1060 alacağım artık sırf AMD'nin stok sorunu yüzünden.

Birde monitör 75HZ, bu sebepten ya 390x alacağım ya RX480, ki hakkını versin.

390x'de bi indirim göreğim, 1300 liraya düşsün, gözümü karartabilirim belki

Aşağıda paylaştığım videoya bak. RX 480'de fark bu kadar az ise RX 470'de hiç fark olmaz herhalde. Üstelik 470 alanlar Ultra ayarlarda oynamıyacaklar. Onlar için 4GB gayet yeterli.

Vatanda r9 390x 1300 kusurlerdede tercih sizin.

Vatanda r9 390x 1300 kusurlerdede tercih sizin.

390x şuan 480'den daha performanslı gibi duruyor, ama amd dx12 konusunda çok iddalı. Bu iddaları da hep polaris için.

Ah canım amd'm ya, versen ya şu GPU'ları da insanlar kart getirseler pazara. :/

R9 390x de trafo gibi elektrik cekio ya 275w tdp var kartta birkac fps icin değmez diye dusunuyorum bu arada meraklisina
MSI RX 470 GAMING 4G, 4 GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı, Fiyat: 756 TL

Bu kart 750 liradan, RX480 1200 liradan girerse pazara, AMD Rx480'i kendi elleriyle bitirir.

200-300 lira farkla Crossfire Rx470 ister x8 hızında çalışşın ister x16 hızında çalışsın her türlü Rx480'i geçer.

Birde iki ekran kartının görüntüsünün güzelliği var pencereli kasada

Rx 470'de backplate yok. Bütün hayallerimi yıktı Msi. O iğrenç görüntüyü görmek zorunda mıyız?

Konuyla alakasız ama monitörden memnun musuzun?
Bende RX 470 ve AOC G2460VQ6 24 almayı düşünüyorumda.
Birde monitörü ne kadara aldınız?

Konuyla alakasız ama monitörden memnun musuzun?
Bende RX 470 ve AOC G2460VQ6 24 almayı düşünüyorumda.
Birde monitörü ne kadara aldınız?

Şuan monitörün özelliklerini kullanabileceğim bir ekran kartım yok. Ama panel kalitesini beğendim. Boyutu da tam ideal geldi benim için.

Hepsiburada'dan 770TL'e aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…