MSI Radeon RX 550 fan hızı kaç olmalı?

ak41

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. MSI Radeon RX 550 4 GB ÇİFT FAN ekran kartım var. Acaba bu ekran kartının fan hızı hangi sıcaklıklarda kaç olmalı? Cevaplarsanız sevinirim. NOT: YÜK ALTINDA 3000RPM'de maksimum 74 derece gördüm.

Normal değil, termal macun değiştirmenizi öneririm.
Galiba yazılımım yanlış gösteriyor. Çünkü MSI afterburner kurdum. Ve oradan ayarlamaya çalıştım ama ses seviyesinde bir fark olmadı nedense. 3000'den 1800'e düşürdüm. Ve şimdi de MSI Afterburnerdan çıkınca direk olarak 3200'e çıkıyor ve gürültülü bir şekilde belli oluyor acaba ne yapmam lazım? Yazılımın yanlış gösterdiği kanısına vardım. Bir ara da VRAM'i yanlış gösteriyordu.
MSI Afterburner'ı silsem eski haline döner mi?

Peki ne öneriyorsunuz? Yardım edebilir misiniz? Galiba bir problemim var.
Maalesef temizleme konusunda uzman değilim. Bu arada radeonun otomatik ayarlarından nefret ediyorum. RDR2 oynarken 80 derece olmuş ama sadece 900 RPM dönüyor. Direk kendim ayarladım 1600-1800 RPM'de 70 bile görmedim. Ama uzun süre oynarsam 73 kadar olur diye düşünüyorum. Kusuruma bakmayın pek fikir üretemiyorum bu durum için. Belki termal macun sürme olayı geçirebilir.

Temizleme konusunda değil. MSI Afterburner konusunda.

Temizleme konusunda değil. MSI Afterburner konusunda.
MSI Afterburner arayüzünde sol altta Windows tuşuna benzer bir şey vardı. Bu ayarları kaydedip o tuşu aktif etmen gerekiyor sanırım. MSI Afterburner programını açmadan o ayarları uygulamanın yolu vardı, eminim. Dediğim tuş o tuş mu pek hatırlamıyorum. Dener misiniz bi?

StartUP evet şuanda aktif galiba ben pc'yi yeniden başlatıp size dönsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…