MSI Radeon RX 550 fan hızı kaç olmalı?

ak41

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. MSI Radeon RX 550 4 GB ÇİFT FAN ekran kartım var. Acaba bu ekran kartının fan hızı hangi sıcaklıklarda kaç olmalı? Cevaplarsanız sevinirim. NOT: YÜK ALTINDA 3000RPM'de maksimum 74 derece gördüm.

Elbette olur. Beklerim.
Başlattım. Tuşa bastım ve gene 3000RPM'de dönmeye başladı. MSI AfterBurner'i açtım ve düzeldi. Büyük ihtimal benim yazılımım yanlış gösteriyordu çünkü 3000RPM ile bu sesin alakası yok. Şimdi tek istediğim MSI Afterburner'dan çıksam bile fanın 3000RPM'de dönmemesi. Acaba nasıl yapabilirm?

Başlattım. Tuşa bastım ve gene 3000RPM'de dönmeye başladı. MSI AfterBurner'i açtım ve düzeldi. Büyük ihtimal benim yazılımım yanlış gösteriyordu çünkü 3000RPM ile bu sesin alakası yok. Şimdi tek istediğim MSI Afterburner'dan çıksam bile fanın 3000RPM'de dönmemesi. Acaba nasıl yapabilirm?
Bir dakika. Boşta mı dönüyor? Radeon ayarlarından 0 dB ayarını açmayı dener misiniz? Veya radeon programından fan profili oluşturarak dener misiniz?

Ekran kartım maalesef 0RPM ayarını desteklemiyormuş. Evet boşta dönüyor 3000RPM.
MSI AfterBurner'ı sildim ama sildiğim anda 3000RPM oldu ben de yeniden kurdum. Arkaplanda çalışmasını istemiyorum. Ama çalışmadan da 3000RPM oluyor. Nasıl ayarlayacağım acaba?

Tam olarak nereden oluşturacağım acaba?
Radeon programınız 20.xxx seviyelerindedir umarım.

Performans > Ayarlanıyor > Ayarlama kontrolü : Manuel > Gelişmiş Kontrol > İnce Ayar Kontrolleri aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Bu arada bu yönergeleri takip ederken karşınıza "Sıfır RPM" çıkabilir. Denemenizi öneririm.

Performans > Ayarlanıyor > Ayarlama kontrolü : Manuel > Gelişmiş Kontrol > İnce Ayar Kontrolleri aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Bu arada bu yönergeleri takip ederken karşınıza "Sıfır RPM" çıkabilir. Denemenizi öneririm.
20.9.1 sürümüm bakıyorum.

Çıkmadı. Evet zaten ben de buradan ayarlamaya çalışmıştım ama minimum %30 oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı