Başlattım. Tuşa bastım ve gene 3000RPM'de dönmeye başladı. MSI AfterBurner'i açtım ve düzeldi. Büyük ihtimal benim yazılımım yanlış gösteriyordu çünkü 3000RPM ile bu sesin alakası yok. Şimdi tek istediğim MSI Afterburner'dan çıksam bile fanın 3000RPM'de dönmemesi. Acaba nasıl yapabilirm?Elbette olur. Beklerim.
Bir dakika. Boşta mı dönüyor? Radeon ayarlarından 0 dB ayarını açmayı dener misiniz? Veya radeon programından fan profili oluşturarak dener misiniz?Başlattım. Tuşa bastım ve gene 3000RPM'de dönmeye başladı. MSI AfterBurner'i açtım ve düzeldi. Büyük ihtimal benim yazılımım yanlış gösteriyordu çünkü 3000RPM ile bu sesin alakası yok. Şimdi tek istediğim MSI Afterburner'dan çıksam bile fanın 3000RPM'de dönmemesi. Acaba nasıl yapabilirm?
Ekran kartım maalesef 0RPM ayarını desteklemiyormuş. Evet boşta dönüyor 3000RPM.Bir dakika. Boşta mı dönüyor? Radeon ayarlarından 0 dB ayarını açmayı dener misiniz? Veya radeon programından fan profili oluşturarak dener misiniz?
Fan profili oluşturun o zaman. Mining falan olmasın. Boşta yüzde kaç çalışıyor falan öğrenmem gerek. Fan profili oluşturma ayarı aynı fan ayarının oradandı sanırım.Ekran kartım maalesef 0RPM ayarını desteklemiyormuş. Evet boşta dönüyor 3000RPM.
MSI AfterBurner'ı sildim ama sildiğim anda 3000RPM oldu ben de yeniden kurdum. Arkaplanda çalışmasını istemiyorum. Ama çalışmadan da 3000RPM oluyor. Nasıl ayarlayacağım acaba?Ekran kartım maalesef 0RPM ayarını desteklemiyormuş. Evet boşta dönüyor 3000RPM.
Arkada bir şey çalışıyor olabilir. Mining falan olabilir. Radeon programından fan profili oluşturun.MSI AfterBurner'ı sildim ama sildiğim anda 3000RPM oldu ben de yeniden kurdum. Arkaplanda çalışmasını istemiyorum. Ama çalışmadan da 3000RPM oluyor. Nasıl ayarlayacağım acaba?
Fan profili oluşturun o zaman. Mining falan olmasın. Boşta yüzde kaç çalışıyor falan öğrenmem gerek. Fan profili oluşturma ayarı aynı fan ayarının oradandı sanırım.
Tam olarak nereden oluşturacağım acaba?Arkada bir şey çalışıyor olabilir. Mining falan olabilir. Radeon programından fan profili oluşturun.
Radeon programınız 20.xxx seviyelerindedir umarım.Tam olarak nereden oluşturacağım acaba?
20.9.1 sürümüm bakıyorum.Radeon programınız 20.xxx seviyelerindedir umarım.
Performans > Ayarlanıyor > Ayarlama kontrolü : Manuel > Gelişmiş Kontrol > İnce Ayar Kontrolleri aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Bu arada bu yönergeleri takip ederken karşınıza "Sıfır RPM" çıkabilir. Denemenizi öneririm.
Çıkmadı. Evet zaten ben de buradan ayarlamaya çalışmıştım ama minimum %30 oluyor.Radeon programınız 20.xxx seviyelerindedir umarım.
Performans > Ayarlanıyor > Ayarlama kontrolü : Manuel > Gelişmiş Kontrol > İnce Ayar Kontrolleri aracılığıyla oluşturabilirsiniz. Bu arada bu yönergeleri takip ederken karşınıza "Sıfır RPM" çıkabilir. Denemenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.