Sıcaklık Afterburner'da 30 35 arası normal. Dün LoL oyunundan 300 400 FPS alıyordum, bugün PC'yi açtım oyuna zor giriyor öyle düşün.
Dostum bize artık tüm bileşenlerini yazar mısın SSD mi kullanıyorsun HDD mi hangisini kullanıyorsan bunun marka modelini söyle kronik sorunlu mu değil mi söyleyelim sana kasanın ve PSU modellerini sordum ama sen hala aynı bilgileri atıp duruyorsun.
kino adlı kişinin dediği gibi mi ?DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü yükler misin.
Ama güncelleme yapmadan öncede bi düşük bi yüksekti bende anlamadımEn son yaptığın güncellemeyi geri getirebilirsen getir, sorun ondan kaynaklı olabilir.
Dediğinizi yaptım ama hala Fps düşük.Sürücün silinmiş veya aktif değil gibi duruyor. Bunu indirip bir çalıştır.
AMD Cleanup Utility | AMD
This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections:www.amd.com
Sonra da buradan son sürücüyü indirip kur.
Arkadaşlar merhaba. MSI Radeon RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var ancak bilgisayarda bir şeyler düzgün gitmiyor. Bilgisayarı açıyorum çok hızı bazen ve genellikle yavaş ve oyunlarda FPS düşüyor. Bunun nedeni ne olabilir?
İşlemci: Intel Core i7 8700 CPU 3, 2 GHz, 3192 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal.
256 SSD,
Kasa: Everest bumpy 4*12cm Rainbow fan oyuncu kasası.
PSU herhalde güç kaynağı: Litepower RGB 550W.
Kino adlı kişinin dediği gibi mi?
Ama güncelleme yapmadan önce de bir düşük bir yüksekti bende anlamadım.
Dediğinizi yaptım ama hala FPS düşük.
Afterburner'da MHz değerleri çok düşük.
Afterburner'da MHz değerleri çok düşük.
Sorun hala devam ediyor yardımcı olun lütfen.
Nasıl çözdün bende de şuan aynı sorun var format da attım sürücüleri felan yüklerdim halen aynı.Bi yol gösterirmisin ?Çözdüm teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.