MSI Radeon RX 590 Armor 8G Alınır mı?

Uday Keklikci

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye o ekran kartını almanız yazık olur. Eğer 4800 lira bütçeniz varsa
Bellekleri 16 GB yapın, ekran kartını 1660 Super Gaming X yapın, depolamayı 512 GB SX6000 Pro yapın 4873 TL tutuyor. Sadece oyun oynayacaksanız M2 NVMe yerine 480 GB SATA SSD alın artan bütçeyle işlemciyi 2600X yapın. Böylece daha güçlü, yeni ve daha az güç tüketen bir ekran kartınız olur.

O bütçeye o ekran kartını almanız yazık olur. Eğer 4800 lira bütçeniz varsa
Bellekleri 16 GB yapın, ekran kartını 1660 Super Gaming X yapın, depolamayı 512 GB SX6000 Pro yapın 4873 TL tutuyor. Sadece oyun oynayacaksanız M2 NVMe yerine 480 GB SATA SSD alın artan bütçeyle işlemciyi 2600X yapın. Böylece daha güçlü, yeni ve daha az güç tüketen bir ekran kartınız olur.
Peki, kasa ısınırmı çok. Gösterdiğiniz sistem gerçekten çok güzel. Ama kasa ısınır diye korkmuyor değilim. Yardımcı olurmusnuz.

Peki, kasa ısınırmı çok. Gösterdiğiniz sistem gerçekten çok güzel. Ama kasa ısınır diye korkmuyor değilim. Yardımcı olurmusnuz.
Kasayı bizzat kullanmıyorum ama en çok tercih edilen kasalardan biridir. Sosyal'de de kullanıcısı çoktur. Birebir kullananlar cevap verirse daha iyi olur. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi F/P kasalardan biridir. En son Technopat kendi sisteminde de bu kasayı kullandı. O videodan fikir sahibi olabilirsiniz.

Kasayı bizzat kullanmıyorum ama en çok tercih edilen kasalardan biridir. Sosyal'de de kullanıcısı çoktur. Birebir kullananlar cevap verirse daha iyi olur. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi F/P kasalardan biridir. En son Technopat kendi sisteminde de bu kasayı kullandı. O videodan fikir sahibi olabilirsiniz.
Cevabın için sağol. Kasaya ek fan almaya gerek yok ozaman.
Ben kasayı zaten geliştireceğim ama güzel kasa olmasına rağmen hiç görmemiştim ve YouTube de de bununla ilgili hiçbir video göremedim neden acaba bilinmemesi.
Yardımcı olur musunuz? Dün girğim site bugün girdiğimde özellikleri açılmıyor.

Cevabın için sağol. Kasaya ek fan almaya gerek yok ozaman.

Ben kasayı zaten geliştireceğim ama güzel kasa olmasına rağmen hiç görmemiştim ve YouTube de de bununla ilgili hiçbir video göremedim neden acaba bilinmemesi.

Yardımcı olur musunuz? Dün girğim site bugün girdiğimde özellikleri açılmıyor.
Ben de şimdi denedim aynı durum bende de var. Siteyi arayıp sorsanız çok daha iyi olur. Sanırım bir çeşit güncelleme yapıyor olabilirler.

Ben de şimdi denedim aynı durum bende de var. Siteyi arayıp sorsanız çok daha iyi olur. Sanırım bir çeşit güncelleme yapıyor olabilirler.
sanırım öyle çünkü çok denedim bazıları oluyor sadece ama eğer açılırsa farklı bir pc gösrereceğim sizin sayenizde onu da keşfettim sağolun.
Arkadaşlar yeni konu açtım yardımlarınızı bekliyorum. Oyuncu monitörü önerisi - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı