MSI Radeon RX 590 Armor 8G OC ısınıyor mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar MSI Vatan indiriminden 1250 liraya RX590 aldım. İnternette ısınma sorunları var diyenlerle karşılaştım. Sıkça video olarak inceleyen birini bulamadım ama siparişi verdim eğer almasaydım fiyatı şu an 1562 TL ve RX 590 ekran kartı için 1258 lira bence aşırı iyi bir fiyat. Marka olarak MSI kullandım ve sorun yaşamadım daha önceden, üstelik garantisi de direk Vatan Bilgisayar olduğundan içim daha rahat şekilde aldım. Özellikle kanala bu konuyla ilgili güzel bir video atılmasını çok isterim benim gibi bilgi arayan çok insan var. Bu arada 8 adet 12CM fan aldım kasaya hepsini takacağımı belirtmek isterim. Sistemim;

Ryzen 5 2600.
MSI RX 590 Armor OC 8 GB.
Corsair 16 GB 3000MHz RAM.
ASUS tuff Gaming B450 ATX anakart.
Aerocool cylon 500W 80Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar MSI Vatan indiriminden 1250 liraya RX590 aldım. İnternette ısınma sorunları var diyenlerle karşılaştım. Sıkça video olarak inceleyen birini bulamadım ama siparişi verdim eğer almasaydım fiyatı şu an 1562 TL ve RX 590 ekran kartı için 1258 lira bence aşırı iyi bir fiyat. Marka olarak MSI kullandım ve sorun yaşamadım daha önceden, üstelik garantisi de direk Vatan Bilgisayar olduğundan içim daha rahat şekilde aldım. Özellikle kanala bu konuyla ilgili güzel bir video atılmasını çok isterim benim gibi bilgi arayan çok insan var. Bu arada 8 adet 12CM fan aldım kasaya hepsini takacağımı belirtmek isterim. Sistemim;

Ryzen 5 2600.
MSI RX 590 Armor OC 8 GB.
Corsair 16 GB 3000MHz RAM.
ASUS tuff Gaming B450 ATX anakart.
Aerocool cylon 500W 80Plus.
Bir dönem kullanmıştım Armor serisi biraz ısınma sorunlu. Yani GTA 5'de High-Ultra ayarlarda 3 saatlik ortalama kullanım sonucu 77 derece görmüştüm. Tabi son driverlarla ne alemde bilemem ama performans olarak güzel kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı