MSI Radeon X1600 Series Pro ekran kartını O.C yapamama

Talha Kaçmaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
  • Ekran Kartı: MSI Radeon X1600 Series Pro (512MB)
  • Anakart: ASUS Nodusm3
  • İşlemci: AMD (Athlon) 64x2 Dual Core Processor 4600+ 2.4 GHz
  • RAM: 4 GB DDR2 (800MHz)
  • HDD: 500 GB Seagate 7200Rpm 64MB

Anakart BIOS'u hariç tüm sürücüler yüklü, USB bellek bulunca güncelleyeceğim ama BIOS'ta EZ Flash yok.

Ekran kartını O.C edemiyorum. Arkadaşımda aynısı var ama overclock edebiliyor. Ekran kartı 12 senelik LoL, Dota, CS:GO, ETS 2 gibi oyunları low ayarlarda oynayabiliyorum akıcı bir şekilde ama 15-20 dakika oynadıktan sonra FPS düşmeleri oluyor. Ekran kartı 42 derece, ısınmıyor da.

SpeedFan uygulaması eskiden çalışıyordu ama artık çalışmıyor. MSI Afterburner'da çalışmıyor. Core Clock 0 (artırılmıyor) ve Memory Clock da 0, o da artırılamıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar eski bir karta O.C yapmak ile uğraşmak yerine size 2. el bir R7 240 tavsiye ederim. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama 100 TL'ye kadar bulunabiliyor. LoL gibi oyunları low ayarlarda değil high ayarlarda oynamanıza imkan sağlayacaktır.
Biliyorum dostum önerin için sonsuz teşekkürler , ama bana sorunumla ilgili öneri verebilir isen mutlu olurum frekans oynatamıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı