MSI Raider GE78 HX'te Recover System'i kullanmaya çalışınca hata veriyor

Abdullah Nihat

Centipat
Daha fazla  
MSI Raider GE78 HX 13v RTX 4080 dizüstü bilgisayarımı ilk aldığımda Recover System'i kullanabiliyordum ama ben bilgisayarıma format attıktan sonra bir daha kullanamadım. Ama recover System'i tekrar kullanmak istiyorum. Birkaç araştırma yapmama rağmen sonuç alamadım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

IMG_4687.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Üreticilerin kendi yazılımları diskin ufak bir bölümü ayrılıp orada saklanır. Siz format atarken gördüğünüz her diski sildiyseniz o kısmı silmiş olabilirsiniz büyük ihtimal. Hata da onu gösteriyor biraz.

MSI Raider GE78 HX 13v RTX 4080 dizüstü bilgisayarımı ilk aldığımda Recover System'i kullanabiliyordum ama ben bilgisayarıma format attıktan sonra bir daha kullanamadım. Ama recover System'i tekrar kullanmak istiyorum. Birkaç araştırma yapmama rağmen sonuç alamadım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2344275
SSD eklemesi yaptin mi?

Üreticilerin kendi yazılımları diskin ufak bir bölümü ayrılıp orada saklanır. Siz format atarken gördüğünüz her diski sildiyseniz o kısmı silmiş olabilirsiniz büyük ihtimal. Hata da oju gösteriyor biraz.

Tüm diskleri sıfırlayıp format attım tekrar kurmak istiyorum.

SSD eklemesi yaptım kendim alıp takmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm diskleri sıfırlayıp format attım tekrar kurmak istiyorum.

Sen recovery partisyonunu silmissindir o zaman. Windows USB'si hazirlayip format atabilirsin. Bir ihtimal lkaptopun resmi sayfasinda kurulum ISO'su olabilir onunla belki bilgisayari ilk gunku haline getirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı