HyperEs
Centipat
Daha fazla
20.01.2024 tarihinde Sinerji bilgisayar web sitesinden satın aldığım MSI RTX 4070 Super Ventus OC2X ekran kartımı, 23.05.2025 tarihinde aşırı ısınma ve bakım ihtiyacı nedeniyle Türkiye'de MSI'ın yetkili servisi ServisPoint'e gönderdim. Ürün bana geri geldiğinde fanları bozulmuştu ve tıkırtı şeklinde sesler geliyordu. 12.06.2025'te tekrar servise gönderdim, fanlar tamir edilip gönderildi. Ancak sonrasında monitörde ara ara görüntü kaybı yaşamaya başladım ve karttan yine gelmemesi gereken sesler duydum. 23.06.2025'te tekrar servise gönderdim, fakat “sorun yok” denilerek geri gönderildi.
Kullanmaya devam ettikçe yaklaşık 3 hafta sonra fanlar tekrar bozuldu ve tıkırtı sesleri yeniden başladı. 13.08.2025'te tekrar garantiye gönderdim ve bu kez ürünün yenisiyle değiştirilmesini özellikle talep ettim. Ancak sadece heatsink değişimi yapılıp ürün bana geri gönderildi. Şu anda ise coil whine (bobin zırıltısı) sesi arttı, bilgisayarı açarken bakır borudan ses geliyor ve oyundayken ya da masaüstüne dönerken “tık tık” diye sesler çıkıyor.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, MSI Tayvan'a mail attım, Şikayetvar'a yazdım. Ancak Tüketici Hakem Heyeti ile uzun süre beklemek istemiyorum. Bu süreçte hızlı çözüm için ne yapabilirim?
Kimse yardim etmeyecek mi?
Kullanmaya devam ettikçe yaklaşık 3 hafta sonra fanlar tekrar bozuldu ve tıkırtı sesleri yeniden başladı. 13.08.2025'te tekrar garantiye gönderdim ve bu kez ürünün yenisiyle değiştirilmesini özellikle talep ettim. Ancak sadece heatsink değişimi yapılıp ürün bana geri gönderildi. Şu anda ise coil whine (bobin zırıltısı) sesi arttı, bilgisayarı açarken bakır borudan ses geliyor ve oyundayken ya da masaüstüne dönerken “tık tık” diye sesler çıkıyor.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, MSI Tayvan'a mail attım, Şikayetvar'a yazdım. Ancak Tüketici Hakem Heyeti ile uzun süre beklemek istemiyorum. Bu süreçte hızlı çözüm için ne yapabilirim?
Kimse yardim etmeyecek mi?
Son düzenleme: