Asus geforce RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
.
Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(Bu arada fiyat önemli değil arkadaşlar beni daha uzun yıllar götürebilmesi önemli olan)
Hocam size bir sorum olacak bilgili birisiniz. Rx570 in msi armor modelini alsam çok mu ısınır beni üzer mi yoksa sorunsuz götürür mü yorumarlara baktım forumda arada kaldım da ?
@Behzat Amir Giriş seviye bir soğutma modeli fakat çok üzmez. Derece bazlı konuşursak hava sirkülasyonu iyi bir kasanız varsa 70 derece civarında çalışacaktır. Kullanıcı incelemelerine göre böyleydi.
Yakın fiyatta Gigabyte Gaming O.C. modeli de var, fena bir model değil o da. Göz atabilirsiniz.
@Behzat Amir Giriş seviye bir soğutma modeli fakat çok üzmez. Derece bazlı konuşursak hava sirkülasyonu iyi bir kasanız varsa 70 derece civarında çalışacaktır. Kullanıcı incelemelerine göre böyleydi.
Yakın fiyatta Gigabyte Gaming O.C. modeli de var, fena bir model değil o da. Göz atabilirsiniz.
Fsp cmt230 kasa ile nasıl olur ram olarak apacer panther düşünüyorum ya da kasa corsair spec delta olabilir bu iki tercihi alsam ikisine de iyi olur mu bir de sharkoon psu üzmez demi