MSI RTX 2060 Gaming Z vs ASUS ROG STRIX RTX 2060 Gaming OC

mdemir7

Centipat
.

.

Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

(Bu arada fiyat önemli değil arkadaşlar beni daha uzun yıllar götürebilmesi önemli olan)

2060'a 4400 lira verilmez.

Nvidia tarafında 2060 SUPER tercih edilebilir: MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X RTX2060S 8GB GDDR6 256B (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı | Trendyol

Daha fazla çıkacaksanız 2070 SUPER alabilirsiniz.

Ayrıca sisteminizi belirtin. PSU nedir? İşlemci nedir?

Bu da AMD kanadında 2070 SUPER rakibi kart.

Bence 2060 yerine gidip Sapphire RX 5700XT almak çok ama çok mantıklı. İleri de monitörünüzü 2K yapıp oyun zevkinizi en yukarı taşıyabilirsiniz.
2060'a 4400 lira verilmez.

Nvidia tarafında 2060 SUPER tercih edilebilir: MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X RTX2060S 8GB GDDR6 256B (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı | Trendyol

Daha fazla çıkacaksanız 2070 SUPER alabilirsiniz.

Ayrıca sisteminizi belirtin. PSU nedir? İşlemci nedir?

Bu da AMD kanadında 2070 SUPER rakibi kart.
Bence RX 5700 XT'ler arasında en başarılı F/P kartı Sapphire'dir. Msi gaming x sadece marka farkıdır bana sorarsanız.

Bence 2060 yerine gidip Sapphire RX 5700XT almak çok ama çok mantıklı. İleri de monitörünüzü 2K yapıp oyun zevkinizi en yukarı taşıyabilirsiniz.

Bence RX 5700 XT'ler arasında en başarılı F/P kartı Sapphire'dir. MSI Gaming X sadece marka farkıdır bana sorarsanız.
MSI Gaming X soğutması da çok başarılı. Nitro+ da alınabilir.

@Behzat Amir Giriş seviye bir soğutma modeli fakat çok üzmez. Derece bazlı konuşursak hava sirkülasyonu iyi bir kasanız varsa 70 derece civarında çalışacaktır. Kullanıcı incelemelerine göre böyleydi.

Yakın fiyatta Gigabyte Gaming O.C. modeli de var, fena bir model değil o da. Göz atabilirsiniz.

@Behzat Amir Giriş seviye bir soğutma modeli fakat çok üzmez. Derece bazlı konuşursak hava sirkülasyonu iyi bir kasanız varsa 70 derece civarında çalışacaktır. Kullanıcı incelemelerine göre böyleydi.

Yakın fiyatta Gigabyte Gaming O.C. modeli de var, fena bir model değil o da. Göz atabilirsiniz.
Fsp cmt230 kasa ile nasıl olur ram olarak apacer panther düşünüyorum ya da kasa corsair spec delta olabilir bu iki tercihi alsam ikisine de iyi olur mu bir de sharkoon psu üzmez demi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı