MSI RTX 2060 SUPER Ventus alınmalı mı?

Hocam merhaba öncelikle hayırlı olsun.
Ben MSI RTX 2060 Super Ventus GP OC 8 GB modelini hazır bir sistem içinde almak istiyorum fakat içimde biraz kuşku var.
Kartı siz kullanıyorsanız bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Hocam kart ısınıyor mu?
Sıcaklık en fazla dereceye çıktı?
Bu iki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim.

CW sorunuyla karşılaşmadım ve tek slot 16 GB RAM kullanıyorum. Şu ana kadar Battlefield 5, Red Dead Redemption 2'yi çok fazla sürede Ultra ayarlarda oynadım ve bir kere bile FPS sıkıntısı yaşamadım.

Bu güne kadar en fazla kaç dereceye çıktı kartın sıcaklığı, Ultra'da oynamışsınız ortalama kaç dereceydi? Kart hakkındaki tek şüphem sıcaklığının fazla olması eğer çok artmıyorsa ben de almayı düşünüyorum müsait bir zamanda cevap verebilir misiniz?
Bu güne kadar en fazla kaç dereceye çıktı kartın sıcaklığı, Ultra'da oynamışsınız ortalama kaç dereceydi? Kart hakkındaki tek şüphem sıcaklığının fazla olması eğer çok artmıyorsa ben de almayı düşünüyorum müsait bir zamanda cevap verebilir misiniz?
Çok pardon yukarıda yazıyormuş fakat o 75 derece ultrada veya yüksek grafik ayarlarında oldu değilmi, kartın üstüne yük binmediğindde verdiği sıcaklık değeri ne kadardır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı