MSI RTX 2060 Ventus ısınma sorunu

vaterloss

Hectopat
Mart ayında donanım arşivi 5300TL'lik sistem almıştım İtopya'dan. Değerlerim testlerdeki gibi değil. CS:GO'da 65 derecenin üstüne çıkmayan kart nedense bende 80 dereceleri görüyor 10 dakikada. Ayrıca ETS 2'de %50 kullanımları gecmeyen kart 90 seviyelerinde geziyor. İnternetten izlediğim test videolarında da değerler oldukça iyi. Tahminimce sıkıntılı kart gönderildi. Değişim talebinde bulunsam olumlu sonuç alabilir miyim?

Aynı kasayla MSI RTX 2060 Gaming Z kullanıyorum ağır yüklerde 65-67 derece üstüne çıkmıyor. Ventus modeli giriş seviyesi olduğu için ve mimli bir kart sorun yaşayan çok insan var bence sorun direk kendisi ekran kartının olduğunu düşünüyorum.

Ben de sen sanmıştım, fakat arkadaş offline herhalde. Ventus serisinde ısınma sorunu var.
Sıkıntısı olan kişi ben değilim ki. Şu an fark ettim ben seni konu sahibi sandım. O yüzden cevap verdim asıl sıkıntısı olan arkadaşın konusunu işgal etmiş olduğumu fark ettim.
İkinize de yorumlarınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Dediğiniz gibi ventus modeli sıkıntılı bi kart bide bendeki xs modeli bu yüzden ısınması çok normalmiş. İlerde imkanım olursa değiştiririm artık.
PUBG ayarlarım düşük yüksek karışık. Ama GTA 5 en yüksekte test ediyorum hemen.
Bunlar PUBG ayarları ve değerleri:
GTA 5 de bu şekilde. Ayarlardan yükseltebildiğim ne varsa hepsini yükselttim.
Bu testlerde ekran kartı sessiz moddaydı. Fanlar otomatikteydi. Kasa tamamen kapalıydı.
Testlerinizi kontrol ettim de %80 70 civarında çalışan fan hızı mı? Bu kadar hızlı çalıştığı için bu derecelerin düşük olması normal gibi geldi bana

Otomatikte kullanıyorum. MSI Afterburner'dan tam hıza aldığımda çok ses çıkarıyor ama soğutması iyi oluyor. Mesela oyundan çıkıyorum 60 derecelerde tam hız verip 5 dakikada 40 dereceye düşüyor.
3-4 dakika içinde 78 80 derecelere çıkmasını hiç de normal bulmuyorum benim kartımın (MSI RTX 2060 VENTUS XS). Sıkıntılı bir kart göndermiş olabilirler mi acaba? Garantiye göndermemi önerir misiniz? Yoksa oldukça normal mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı