MSI RTX 2060 Ventus OC 3500 TL'ye alınır mı?

Alınmaz. Bütçeniz 4300 civarı olursa RX 6600 alın. Çıkmıyorsa da 3750 TL civarına RX 5700 XT'ler mevcut. RTX 2060'dan daha iyi bir seçenek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD karttı yeni sattım sayılır şu an NVIDIA almayı düşünüyorum bütçem en fazla bu kadar sormak istediğim Zero Frozr olmaması sorun yaratır mı?

Bence alın gitsin. Bende de 2060 var oynayamadığım birkaç oyun oldu fakat şu yeni FSR 3 modları sayesinde çok büyük ihtimal oynayabileceğim. Onun dışında yakında 3000 ve 2000 serisine DLSS 3 gelecekmiş ve onu geçtim şuan birsürü oyunda FSR 3 modları bulunuyor. Fakat Gta 6 PC'ye geldiği vakit ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü o zamana kadar eski kalır büyük ihtimal.

Sürekli geleceği söyleniyor ve olay aynı G-Sync ve Free-Sync olayı gibi olacak bence. G-Sync donanımsal monitörlerde çalışacaktı ama Free-Sync çıkınca nvidia geri adım atmıştı. Şuan DLSS 3 sadece 4000 Serisinde kullanılıyor fakat mod yapımcıları oyunlara FSR 3 modu yapıyorlar ve DLSS 3'ten farkı yok nerdeyse. O yüzden bence yakında nvidia getirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…