MSI RTX 2070S sistem görüntü vermiyor

Slashing

Kilopat
Merhabalar, MSI 2070 Super Gaming X Trio modelini kullanıyorum. Ekran kartı driverini kurdum ve uzun zamandır kasa içerisini temizlemediğim için sistemi kapatıp güzel bir şekilde hava tuttum ve bu esnada kartı yerinden çıkartır, tozunu aldıktan sonra nemli bir bez ile tekrar taktım. Sistemi açıyorum, ekran kartı ışıkları geliyor ve fanlar Full ayar da dönerken ekrana görüntü gelmiyor. Ayrıca önceden açılırken ekran kartının üstünde ki beyaz ışıklar da yanmıyor 8+8 pinin üstünde ki. Anakartın diğer girişine taktım, modüler PSU olduğu için farklı kabloyu denedim ama bir neticeye varamadım. Ekrana bir türlü görüntü gelmiyor bu esna da restart atamıyorum veya sistemi de kapatamıyorum arka Power tuşundan kapatıp açabiliyorum PSU'daki. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anlamanız açısından video çektim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ne yazık ki hocam arkadaşım da var yasak olduğu için oraya da çıkamıyorum, çaresiz bir şekilde kaldım.
Gördüğüm kadarıyla HDMI baglantılı bir TV var son çare olarak bir de ona takıp dener misiniz? TV kumandasından input Source TV marka modele göre değişiklilik gösterebilir. TV hangi HDMI portuna taktıysanız onu seçip öyle deneyin.

Yine aksiyon yok hocam beyaz ışıklar yanmıyor ekran kartı fanları son ayarda çalışıp kitleniyor, elimi dokundum yanlışlıkla elimi parçaladı fanın bir tanesi kırıldı.

Geçmiş olsun, artık hafta sonunu bilgisayarsız geçirmek zorunda kalacaksınız. Pazartesi günü arkadaşınıza gidersiniz ekran kartınızı onun bilgisayarına takıp denersiniz. Onun ekran kartını sizi kasaya takarsınız. Böyle deneme yöntemi ile sorunu tespit edebilirsiniz.

Geçmiş olsun, artık hafta sonunu bilgisayarsız geçirmek zorunda kalacaksınız. Pazartesi günü arkadaşınıza gidersiniz ekran kartınızı onun bilgisayarına takıp denersiniz. Onun ekran kartını sizi kasaya takarsınız. Böyle deneme yöntemi ile sorunu tespit edebilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim uğraşınız için, minnettarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı