Hocam attığınız RTX2080 tek fanlı olduğu için ısınma sorunu var. RTX2070SUPER öneririm. İkisi neredeyse performans aynı. Darboğaz yaşayacaksın. O.C yaparak azaltabilirsin.
Darboğaza sebep olacak parça hangisi peki? RAM'i arttırma düşüncem var zaten 16 GB ya da 24 GB yapmayı düşünüyorum. Ama işlemciden kaynaklı sorun yaşar mıyım? Bu arada referans tasarımlardaki ısınma sorununu çözdüler diyorlar aslında ama yeni nesillerde test etme şansınız oldu mu hiç?
İşlemcin darboğaza sebep olacak nesil olarak çok geri.Darboğaza sebep olacak parça hangisi peki? RAM'i arttırma düşüncem var zaten 16 GB ya da 24 GB yapmayı düşünüyorum. Ama işlemciden kaynaklı sorun yaşar mıyım? Bu arada referans tasarımlardaki ısınma sorununu çözdüler diyorlar aslında ama yeni nesillerde test etme şansınız oldu mu hiç?
Ben olsam 2080I iade etmezdim, ama iade edecek olsam da attığınız 2070S'i tercih etmezdim, illa MSI olacak diyorsanız orası ayrı tabii.
Bunu tercih ederdim MSI'dan daha yüksek performanslı.Asus NVIDIA GeForce RTX 2070 Super OC DUAL-RTX2070S-O8G-EVO 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce RTX 2070 Super OC DUAL-RTX2070S-O8G-EVO 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Değil. msi gamingx 1605mhz'den max 1800e çıkabiliyorken asus dual evo oc 1605mhz'den 1845mhz'ye çıkabiliyor, afilli ismi yanıltmasın.Hocam ikisi de RTX 2070 Super. Modelleri farklı. Gaming X daha iyi.
Ben olsam 2080I iade etmezdim, ama iade edecek olsam da attığınız 2070S'i tercih etmezdim, illa MSI olacak diyorsanız orası ayrı tabii.
Bunu tercih ederdim MSI'dan daha yüksek performanslı.Asus NVIDIA GeForce RTX 2070 Super OC DUAL-RTX2070S-O8G-EVO 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce RTX 2070 Super OC DUAL-RTX2070S-O8G-EVO 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Hocam ikisi de RTX 2070 Super. Modelleri farklı. Gaming X daha iyi.
Asus Dual GeForce RTX 2070 OC Edition - MSI GeForce RTX 2080 Aero 8G - MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus Dual GeForce RTX 2070 OC Edition - MSI GeForce RTX 2080 Aero 8G - MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Üçünün kıyaslaması da burada. MSI 2070 Super ile 2080 Aero (referans tasarm ) aynı fiyat hemen hemen, ASUS'un kıyaslasdığımız kartı super olmadığı için performans bir tık daha geride gözüküyor. Epey de bir problem var şu an 2070S OC'li halini bulamadım. 2080'i iade etmek istememin sebebi hem referans soğutuculu ısınırmı gibi bir soru aklımın kenarında. 2070 Super ile madem aynı performansı aynı paraya satın alacağım. En azından daha sağlam bir soğutucu ile daha düşük ısı derecesi ile bunu sağlayayım hem de Gaming X olması sebebi ile şeffaf kasada göze güzel gözüksün. Tercih sebeplerim yukarıdaki gibi, sizlerinde görüşlerini ve yönlendirmelerini merak ediyorum. Bu arada referans kartı 2000 TL daha uyguna aldığımı düşünüyordum internetten kıyaslama yaptım ama kart çok fazla tercih edilmiyor sanırım. Stok eritiyorlar muhtemelen. Zaten aynı performanstaki kartlar ile aynı para asagı yukarı