Düşse bile o kart fazla düşmez sizin alacağınız fiyatın altına.Yani işte şu fiyat düşme olayı biraz tedirgin ediyor cidden..
Düşse bile o kart fazla düşmez sizin alacağınız fiyatın altına.Yani işte şu fiyat düşme olayı biraz tedirgin ediyor cidden..
![]()
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12G LHR RTX3060, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12G LHR RTX3060, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Bu fiyata değer mi?
![]()
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12G LHR RTX3060, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12G LHR RTX3060, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Bu fiyata değer mi?
@TuncTerli fikrimi değiştiriyorum, almayın. Onun yerine biraz fazla verip bunu alın, performansı daha iyi:Bütçe arttırma imkanınız varsa 3070Ti alın. İmkan yoksa alabilirsiniz.
@TuncTerli fikrimi değiştiriyorum, almayın. Onun yerine biraz fazla verip bunu alın, performansı daha iyi:
Gigabyte Radeon RX 6700 XT Gaming OC ekran kartı (12 GB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte Radeon RX 6700 XT Gaming OC ekran kartı (12 GB) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@Lıterhf fark ettiysen satılan site "amazon.com.TR " yani Türkiye sitesi. Sadece satıcısı Amazon'un Almanya sitesi. Gümrük sorunu falan da yok. Almanya'da isen Türkiye sitesinden almazsın zaten, araştırıp yorum yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.