Baştan belirtmiştim, hocam 11K'ya koyacağım demişti hatta ben dedim ne 11'i. Bana kalsa gayet iyi fiyat. Üstelik Gaming X Trio. Ben olsam 13K'ya koyardım, tekrardan hayırlı satışlar.
Sonuç olarak her şey arz ve talep meselesine bakıyor. Talep fazla olduğu için firmalar fiyatları uçuruyor ve bu da ikinci ellerden eski nesile kadar uzuyor. Aynı araba piyasası.
Alacak arkadaş ile konuştuk elden alacak ama ben yurtdışından haber bekliyorum. Netleşmeden de satmak istemedim sonuçta ortada kalırım . Haberi alır almaz direkt satıp konuştuğumuz R5 4500U'lu laptopu alacağım.
Yani ne diyeyim bilemedim. Arkadaş umarım bir gün araba sahibi olur da piyasa fiyatından satmayıp kendi dediği şekilde piyasanın yarı fiyatına satar. O günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
GTX 770 için 1K - 1, 5K arası fiyat istenirken bu kart için 12K çok değil. Normalde 12K çok ama, ekran kartı piyasasını düşünecek olursak normal bir fiyat. Kartı tekli olarak sıfır bulmak imkansıza yakın. Hem standart sıradan bir model değil.
Hayırlı satışlar dilerim.
Neden herkes ilanı baltalama peşinde? Size ne arkadaşım adamın hangi fiyatta sattığından? Kimseye zorla bir şey aldırmıyorlar. Şöyle fiyatını beğenmediği ilanlara emoji veya yorum yapan adamlar yüzünden Technopat'a ikinci el ilan yükleyesi kaçıyor insanların.