MSI RTX 3070 Gaming Z Trio 14.200 TL

Amazon ile görüşme sağladım hepimizin bildiğin 30 gün koşulsuz şartsız iade dışında 30 gün içinde fiyat düşerse aradaki farkın %35-45 iadesini gerçekleştiriyorlarmış iade edip yeniden almaya uğraşmamak için.
Siz ilgili ürünü alabildiniz mi peki? Kaçırmadınız umarım.
 
6750 XT'nin o mükemmel ötesi fiyatından sonra 3070'ten istemsizce soğudum :D Aradaki 2500 TL fark sadece RT'ye gidiyor. Oyun amaçlı bir sistem ise 6750 XT daha iyi bir seçim olur bence.
Şuan için DLSS, RTX den çok çok daha iyi ve önemli bir teknoloji. Sırf DLSS için bile Nvidia tercih sebebi.
 
Ben MERC soğutmasının da kötü olduğunu hatırlıyorum, emin değilim fakat umarım doğrudur. :)
Xfxin kötü kartlari var ama özellikle üst model kartları top model diye geçiyor soğutma anlamında yani en iyilerinden daha düşük fan hızlarında daha serin çalışıyodu nitrodan.
 
Ben MERC soğutmasının da kötü olduğunu hatırlıyorum, emin değilim fakat umarım doğrudur. :)
6600 XT'de kötü. 6700 XT'de en iyilerden. OC bakımından da çok iyi. 6900 XT'de de en ucuz XTXH modeli MERC Limited Black idi.
 
FSR 2.0 gayet başarılı.
Ee başarılı da Nvidia kartlar da FSR 2.0 kullanacak, peki AMD kartlar DLSS kullanacak mı? DLSS e karşı sürekli FSR 2.0 diyorsunuz da ben bir türlü anlayamadım FSR 2.0 çıkınca AMD kartlar DLSS desteği mi alacak? almayacaksa neden sürekli DLSS muhabbetinde FSR diyorsunuz? ben RTX3060 ım ile FSR 2.0 kullanacam + DLSS de kullanacam. AMD kullanıcıları sadece FSR 2.0 a muhtaç ama...
DLSS o kadar abartılacak bir şey değil, zaten FSR'ın aksine her oyunda da yok.
Aynen brom abartılacak bir şey değil haklısın :D

Şuan RDR 2 de oyunun kendi AA çözümlerinden fersah fersah daha iyi durumda DLSS. TAA yada FXAA ile oyun çamura dönerken DLSS balanced dahi oyunu cam gibi yapıyor. Youtube dan izleyerek değil, deneyimleyerek konuşun. DLSS muazzam bir teknoloji.

Ayrıca her oyunda olan leş gibi görüntü kalitesi sunan FSR 1.0 idi, şuan FSR 2.0 da DLSS benzeri oyuna özel entegre edilmesi gerekiyor yani her oyuna öyle hop diye uyarlanamayacak, kısıtlı oyunlarda olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı