GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hangisi alınır sizce? Arkadaşlar biliyorum DLSS 3 falan var ama yakın bir zamanda DLSS3.5 gelecek diye biliyorum ve 3070'in saf gücü 4060'dan daha güçlü. İkisinden DLSS 3.5 geldiği zaman 3070 daha mı iyi oluyor?
Bu kasayı alabilirsin, 750W PSU iyi olur, NVIDIA-AMD geçişlerinde, yüksek watt PSU'ya sahip olmak avantajlıdır. 370 mm Ekran kartı boşluğuna da her türlü ekran kartı çok rahat sığar.
Bu kasayı alabilirsin, 750W PSU iyi olur, NVIDIA-AMD geçişlerinde, yüksek watt PSU'ya sahip olmak avantajlıdır. 370 mm ekran kartı boşluğuna da her türlü ekran kartı çok rahat sığar.
Hocam bu kasanın önü hoşuma gitmedi benim dediğim kriterlerde kasa bulmakta zor gerçekten 3K bandında olacak önü mesh olacak dahili PSU olacak 3 fanlı ekran kartı sığcak falan.
Hocam bu kasanın önü hoşuma gitmedi benim dediğim kriterlerde kasa bulmakta zor gerçekten 3K bandında olacak önü mesh olacak dahili PSU olacak 3 fanlı ekran kartı sığcak falan.
Fiyata göre en uygununu attım ama evet, öndeki 3 fanı görünen istersen biraz pahalı modellere bakabilirsin. Onun dışında VGA uzunluğuna dikkat et. Ben kendime bunu aldım RX 7700 XT için. Bunun PSU'lu modeli de var. Ama pahalı.