Merhabalar öncelikle. Buna benzer bir konu açmıştım fakat fazla açıklayıcı olmadı. Şimdi sorun ne gerçekten bilmiyorum şöyle izah edeyim. Bilgisayar boştayken film izlemek olsun vb. bir sorun yok fakat. Skyrim gibi oyuna girince özellikle Skyrim minimum 2-5 DK arasında ekran gidiyor tamamen yanıp sönüyor yeşil çizgiler geliyor ve sonra tamamen gidiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun acaba güç kaynağında mı dedim 4 ay oldu toplayalı bir sorunum yoktu sonra seyahat ettikten sonra bilgisayarla tekrar kurdum ve bu hata meydana geliyor. Bu sorun sizce ne ile alakalı önceden bir sorun yoktu hasar da aldığını zannetmiyorum kasanın. RAM'leri çıkardım taktım BIOS pilini çıkardım taktım bazense güç tuşuna basıyordum reset atmak zorunda olduğum zamanlar açılır gibi olup 1 saniye sonra kapanıyordu ve kendi sürekli bunu tekrarlıyordu ama bu pek sık olmuyor sizce sorun ne ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum. Sistem özelliklerim şu;
Şöyle söyleyeyim önceden rahat rahat ultrada oynadığım oyunları şuan low da bile oynayamıyorum oyuna giriyorum 1 dk içerisinde ekranda çizgiler oluşuyor sonra görüntü gidiyor takılıyor reset atmak zorunda kalıyorum servise gönderecem fakat 2 hafta çok uzun süre başka çözümü yok mudur?
Garantiden gelen ekran kartı hala bozuk
Bu arkadaşın paylaştığı videodaki sorun aynısı bende var birkaç kişi bu sorunu yaşamış ama çözüm yok format attım driveleri yükledim gaming app yüklemedim bir çok şey yaptım ama yok garanti de bir şey yok diyip yolluyorlarmış önceden rahat oynadığım oyunları oynayamıyorum şimdi herhangi bir oyuna girsem yani azıcık ekran kartı zorlasa kendini donup reset atmak zorunda kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım...
Dostum merhaba lütfen sorunun çözümünü bulursan bana herhangi bir yerden ulaşırsan sevinirim. 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum garantiye gitti geldi fakat hala devam ediyor. Çaresini bu forumda bulamazsam son çare aldığım yere götürmek. Artık bu durumdan çok sıkıldım.