Arkadaşlar dün itibariyle 3. MSI ekran kartımı servise yollamış durumdayım. Üçünü de sıcaklık ve ekran kartının kendini yüksek grafiklerde kendini kapatması renkli ekran gibi sorunlarla yolladım. İnternete bakıyorum girmediğim site kalmadı böyle bir sorunu olan yok. Technopat'ta da aynı şekilde. Vatan bilgisayara soruyorum çok sattık ama bize kartını getiren olmadı diyorlar. Artık alay konusu olmaya başladım çalışanlar tarafından. Yine serviste 15 gün bekleyeceğim. Paramı da iade alamıyorum ucuz olan asusu bile almaya kalksam üstüne 100 lira para vermem gerekiyor o da zoruma gidiyor açıkçası. Acaba sorun başka mı dedim sinirlendim monitörü bütün kabloları kasayı topladım vatana gittim orada denettirdim sorun ekran kartında dediler. Keşke nvidia alsaydın diyorlar. Bir çalışan AMD aslında grafik işiyle uğraşanlar için üretilen kart diyor. Bıktım artık geleni yolluyorum. Eminim yine ürün iade edilebilir yazacak. Artık çekinerek alıyorum yenisini. Benim bilgisayarımda sorun olsa zaten ürün iade edilebilir diye yazmazlar. Ekran kartını ben ya da sorun yaşadığım oyunlar ya da başka bileşenler de bozacak değil. Daha doğrusu bilmiyorum öyle bişey olabilir mi olsa da değiştirme yapmazlar. Anlamadım gitti. Sizce benim şansımla mı alakalı?Şanslı mısındır diye soranlara hayır cevabını mı vereyim. Yoksa yaşayan var da yazmıyorlar mı ?
Son düzenleyen: Moderatör: