MSI RX 480 3 defa servise yollanması

Arkadaşlar dün itibariyle 3. MSI ekran kartımı servise yollamış durumdayım. Üçünü de sıcaklık ve ekran kartının kendini yüksek grafiklerde kendini kapatması renkli ekran gibi sorunlarla yolladım. İnternete bakıyorum girmediğim site kalmadı böyle bir sorunu olan yok. Technopat'ta da aynı şekilde. Vatan bilgisayara soruyorum çok sattık ama bize kartını getiren olmadı diyorlar. Artık alay konusu olmaya başladım çalışanlar tarafından. Yine serviste 15 gün bekleyeceğim. Paramı da iade alamıyorum ucuz olan asusu bile almaya kalksam üstüne 100 lira para vermem gerekiyor o da zoruma gidiyor açıkçası. Acaba sorun başka mı dedim sinirlendim monitörü bütün kabloları kasayı topladım vatana gittim orada denettirdim sorun ekran kartında dediler. Keşke nvidia alsaydın diyorlar. Bir çalışan AMD aslında grafik işiyle uğraşanlar için üretilen kart diyor. Bıktım artık geleni yolluyorum. Eminim yine ürün iade edilebilir yazacak. Artık çekinerek alıyorum yenisini. Benim bilgisayarımda sorun olsa zaten ürün iade edilebilir diye yazmazlar. Ekran kartını ben ya da sorun yaşadığım oyunlar ya da başka bileşenler de bozacak değil. Daha doğrusu bilmiyorum öyle bişey olabilir mi olsa da değiştirme yapmazlar. Anlamadım gitti. Sizce benim şansımla mı alakalı?Şanslı mısındır diye soranlara hayır cevabını mı vereyim. Yoksa yaşayan var da yazmıyorlar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki çok büyük bir talihsizlik 100 TL daha verip değiştirin bence. RX serisi baya bir sağlam seri çok binde bir sorun çıkıyor o da size denk gelmiş siz vatan yetkililerinin dediklerine bakmayın RX güzeldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.kez değişen kartta bence ısrarcı olmayın. Farklı marka model ile şansınızı deneyebilirsiniz. Malum teknolojik ürünler ve parçalar biraz şans işi. Gtx 1060 lara bakmanızı tavsiye ederim.

Sizin durumunuz talihsizlik. Bu tarz sorunlar çıkması normal sonuç olarak elektronik malzeme. Sorun AMD yada MSI da değil üretilen parçalarda. 100 TL daha verip ASUS modelini yada farklı bir urun almanizi öneririm. Tamire giden kartı değiştirmek en doğrusu bence.

1.kart arızalı çıktı olabilir dedim 2.kart arızalı çıktı talihsizlik edim.3.kart sağlam olur dedim çok emindim o da sorunlu çıktı. Hepsini de farklı vatan şubesinden aldım. Ben marka takıntılı falan değilim. Msi asustan pahalı ama dolar yüzünden benim asusa fazla para vermek zoruma gittiği için asus yine almayacağım. Hiçbir yerde böyle bir sorun yok. 1060'a nazaran daha ileriye dönük bir kart olduğu için aldım. Para sorun değil ama artık inada bindirdim. 4.kart da bozuk çıkmaz herhalde o kadar da değil. Peki bana saçma geliyor ama oyun ekran kartını bozabilir mi ya da bir bileşen? Servise giden karta hayır bu sorunlu değil diyip yollayabilirler mi? Artık kendimden şüphe etmeye başladım.

Sorunlu kartı bu sorunsuz deyip yollayabilir Vatan. O kadar özensiz bir firma ki gerçekten. Elemanlar da bir haber teknolojiden. Psu yetersizse belki zarar vermiş de olabilir. Modeli nedir güç kaynağının ?

İfadeler: GCN
Hayret kimse Msi almayın dememiş. Şayet bu kadar talihsizlik Msi'da değilde Sapphire yada Zotac marka kartta yaşanmış olsaydı konuya daha 2. mesajdan itibaren yanlış marka tercihinden girilir geçmiş referans konulardan örneklerle devam ederdi. Demekki neymiş sorun her markada yaşanabilirmiş.

Aynen kardeşim. Herkes bir msi demiş gidiyor. Ama sorunları görmüyorlar. 3 defa farklı msi kart arızalı çıktı. Şimdi bir başkası almaya karar verse benim yazımı görse belki almayacak. Bazıları sapphire markasını kötüledi. Bazıları da o eskidendi dedi. Ama evet ben etkilendim bundan ve sapphire almadım. Video izliyorum internetten msi simgesi sağ üst köşeye yerleştirilmiş. En çok görünen marka msi. Her yerde msi. Bizi de almaya iten etken bu oluyor. 15'er gün serviste kaldı 2 ekran kartım. Bu da 15 gün kalacak büyük ihtimal belki daha fazla. Yani 45 gündür toplam 3 saat oyun oynayamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…