MSI RX 480 3 defa servise yollanması

Marka denilen şey bu işte. İnsanların zihnine bir kere girdiler mi tamam, kötü olsa dahi insan bu iyi markadır diyip yine alıyor. Yanlış anlaşılmasın MSI kötülemiyorum fakat çoğu markada böyle. Sizin şansınıza 3 tane art arda gelmiş normalde MSI kalitelidir. MSI almak istemiyorsanız Sapphire alabilirsiniz gayet iyidir.

Aynen kardeşim. Herkes bir msi demiş gidiyor. Ama sorunları görmüyorlar. 3 defa farklı msi kart arızalı çıktı. Şimdi bir başkası almaya karar verse benim yazımı görse belki almayacak. Bazıları sapphire markasını kötüledi. Bazıları da o eskidendi dedi. Ama evet ben etkilendim bundan ve sapphire almadım. Video izliyorum internetten msi simgesi sağ üst köşeye yerleştirilmiş. En çok görünen marka msi. Her yerde msi. Bizi de almaya iten etken bu oluyor. 15'er gün serviste kaldı 2 ekran kartım. Bu da 15 gün kalacak büyük ihtimal belki daha fazla. Yani 45 gündür toplam 3 saat oyun oynayamadım ben.

Markanın bende tek esprisi satış sonrası verdikleri teknik servis desteği kalitesidir. Yoksa çift fanlı farklı soğutucu bloklu herhangi marka kart almakta beis görmem. Zaten bir kaç tane üst düzey ekran kartı sahibi olunca farkediyorsun ki markaların fabrikadan az bişey hızaşırtıp aynı soğutucu bloklu karttan fazla ücret alan satış politikasına artık kanmıyorsun.

Paramızla rezil oluyoruz.Teknik servis desteği dediğin de 10-15 gün sonra yine iade alınabilir denilmesi. Ben bir faydasını görmedim. 10-15 gün sonra sonucu buradan yazacağım. Hepinizin ilgisi için teşekkürler.

Hay aksi, yepyeni kartlar arka arkaya bozuluyor.

Keşke kartların seri numaralarını bir kenara not alsaydiniz.

Belki de aynı kartlar gelip gidiyordur.

Sizce de tuhaf değil mi? Daha önce açılmamış kutu olduğundan emin misiniz?

Bence yeni kart almaya giderken kasayı götürün, orada montaj yapılsın, test edilsin, arızalı çıkarsa hemen raftan yeni kartı açsınlar. Ellerindeki tüm kartlar da arızalı çıkmaz ya.

Size yeni kart verildiğine eminmisiniz 3 tane kartında arızalı çıkması çok çok düşük bir ihtimal. Arkadaşında dediği gibi sisteminizi Vatana götürüp orada test edin, belki de sisteminizde bir sorun vardır.

Evet 3 kartı da kutusunda görerek aldım. Oyunlarda kendini kapatıyordu renkli ekran oluyordu. 3.kartta götürdüm vatana valley benchmark diye bi programda benchmark yaptı. Kart bir süre sonra siyah ekran bazen gri ekran oldu. Sıcaklık değerleri normal gösteriyordu ama kasa kapağını açıp dokunduğunda bu kadar sıcak olmaması gerekir dedi. Zaten kartta sorun olmassa iade alınabilir demezler. Demek ki ekran kartlarında sorun var. Sistemim gayet güzel ve uyumlu sistem.

Olsun bozulsada GTX 970'den güçlü hatta 1060'danda güçlü. Öyle diye diye daha piyasaya çıkmamış kartı milletin bilinçaltına yerleştirdiler. Neyse her kartta olabilir bu sorun umarım düzelir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı