MSI RX 480 GamingX 8 GB Sistem Boştayken Isınma Problemi

wwwokur66

Hectopat
Daha fazla  
Bende MSI RX 480 GamingX 8 GB 256 bit var interneti baglamadigimda 30 35 derece oluyor bostayken ama neti takinca 1 dk icinde bostayken PC 65 derece oluyor oyunlarda 75 oluyor neden acaba bana lütfen yardımcı olur musunuz görev yöneticisinden de bakıyorum kullanılan bi' program yok Vatan'dan almıştım arkadaş baktı boştayken PC 35 derece falan ama dedi bende bi' internete bağla bilgisayarı dedim nete bağladı 1 dk içinde 65 derece oldu. Sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı problemi ben de yaşamıştım malware ile virüs taraması yapıp temizledikten sonra düzelmişti

Virüs bulaşmış olabilir, bilgisayarını zombie olarak kullanmaları muhtemel. Tarama yapmanız gerekiyor acilen.

Aynı kartla aynı sorunu yaşadım 80'e kadar çıkıyordu. Çok şaşırdım bu duruma sonra internet kablosunu çektim. Anında 35-40 oluyordu. Yani sorunumuz tıpkısının aynısı. Ben format attım düzeldi sen virüs taraması falan yap olursa olur ama kafaya takma format atınca düzeliyor.

aynı problemi ben de yaşamıştım malware ile virüs taraması yapıp temizledikten sonra düzelmişti

hocam garantiden geldi ekran kartı yine orda denedik internetsiz boştayken 30 derece ama interneti takınca 65 dereceye cıkıyor ve mhz 1303 sabitleniyor bişey yok diye geri göndermişler eski ekran kartımı kullanıyorum suan asus 2gb 128 olan modeli gt 420 onda böyle bi sorun yok

hocam garantiden geldi ekran kartı yine orda denedik internetsiz boştayken 30 derece ama interneti takınca 65 dereceye cıkıyor ve mhz 1303 sabitleniyor bişey yok diye geri göndermişler eski ekran kartımı kullanıyorum suan asus 2gb 128 olan modeli gt 420 onda böyle bi sorun yok

Malwarebytes Anti-Malware, AdwCleaner ve HitmanPro ile bilgisayarını temizle.

hocam tarama yaptım suan eski ekran kartım takılı bilgisayarda virüs bulunamadı eski ekran kartımda böyle bi sıkıntı yok

Dediklerimi yaptın mı?

Düzenleme: Yapmışsın. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyordum zaten ama hiçbir şekilde çözülmemesi tuhaf. İşletim sisteminin temiz kurulumunu yapmanı önerelim, faydası dokunabilir.

Hocam virüs taraması yaptım hiç bulmadı şuan yeni aldıgım msı rx 480 x garantide aynı gün geri yolladım bugun de bi format atıcam bilgisayara ama şuan eski ekran kartım takılı onda böyle bi sorun yok ne denki.

Virüs eski ekran kartınızın driverini vs. etkilemiyor olabilir. Aradaki fark bundan kaynaklıdır. Siz temiz bir format atıp driverleri kendiniz indirip kurup öyle bir test edin.

Bugun dedinizi yap
Virüs eski ekran kartınızın driverini vs. etkilemiyor olabilir. Aradaki fark bundan kaynaklıdır. Siz temiz bir format atıp driverleri kendiniz indirip kurup öyle bir test edin.
Bugun dedinizi yapcam format atıcam bide pc acinca su sekilde oluyordu bazen

konu kapandı

Dosya Ekleri

• downloadfile.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 156
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…