Mertkocak Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #11 kaanemre23 dedi: Hocam biraz para biriktirip daha güzel ekran kartı alabilirsiniz. RX 550 ile anca CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten derdim pek oyun değil CS:GO LoL açsın yeter kodlama yapmak için kullanacağım bilgisayarı. kaanemre23 dedi: 2. el almaya nedersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hem uğraştırıyor hem de kim bilir ekran kartı neler görmüştür .
kaanemre23 dedi: Hocam biraz para biriktirip daha güzel ekran kartı alabilirsiniz. RX 550 ile anca CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten derdim pek oyun değil CS:GO LoL açsın yeter kodlama yapmak için kullanacağım bilgisayarı. kaanemre23 dedi: 2. el almaya nedersiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hem uğraştırıyor hem de kim bilir ekran kartı neler görmüştür .
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 Mertkocak dedi: Zaten derdim pek oyun değil CS:GO LoL açsın yeter kodlama yapmak için kullanacağım bilgisayarı. Hem uğraştırıyor hem de kim bilir ekran kartı neler görmüştür . Genişletmek için tıkla... O zaman RX 550 çok rahat işinizi görecektir.
Mertkocak dedi: Zaten derdim pek oyun değil CS:GO LoL açsın yeter kodlama yapmak için kullanacağım bilgisayarı. Hem uğraştırıyor hem de kim bilir ekran kartı neler görmüştür . Genişletmek için tıkla... O zaman RX 550 çok rahat işinizi görecektir.
Mertkocak Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 kaanemre23 dedi: O zaman RX 550 çok rahat işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Sapphire mı yoksa MSI arasında kaldım
kaanemre23 dedi: O zaman RX 550 çok rahat işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Sapphire mı yoksa MSI arasında kaldım
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #14 Mertkocak dedi: Sapphire mı yoksa MSI arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Sapphire hocam. MSI çok ses çıkarıyor.
Mertkocak dedi: Sapphire mı yoksa MSI arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Sapphire hocam. MSI çok ses çıkarıyor.
Mertkocak Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #15 kaanemre23 dedi: Sapphire hocam. MSI çok ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... MSI bellek hızı olarak daha mı fazla yoksa ikisi de mi aynı hocam?
kaanemre23 dedi: Sapphire hocam. MSI çok ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... MSI bellek hızı olarak daha mı fazla yoksa ikisi de mi aynı hocam?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #16 Mertkocak dedi: MSI bellek hızı olarak daha mı fazla yoksa ikisi de mi aynı hocam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim yok ama en fazla 2 FPS oynar arada.
Mertkocak dedi: MSI bellek hızı olarak daha mı fazla yoksa ikisi de mi aynı hocam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim yok ama en fazla 2 FPS oynar arada.
Mertkocak Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #17 kaanemre23 dedi: Tam olarak bilgim yok ama en fazla 2 FPS oynar arada. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam.
kaanemre23 dedi: Tam olarak bilgim yok ama en fazla 2 FPS oynar arada. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #18 Mertkocak dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Her zaman.
Mertkocak dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Her zaman.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #19 MSI öneririm çünkü biri 128 Bit iken diğeri 64 Bit ve MSI de 2 fan var.
erenn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Birimi Sorumlusu 21 Mart 2021 #20 Hocam aynı karttan bende aldım siparişim 2 3 güne kadar gelir muhtemelen. Bende ets 2 gta 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum işimi rahat rahat görür mü ?
Hocam aynı karttan bende aldım siparişim 2 3 güne kadar gelir muhtemelen. Bende ets 2 gta 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum işimi rahat rahat görür mü ?