MSI RX 5700 XT Mech karta 550W PSU yeter mi?

Yani evet orası öyle ama aşağı yukarı aynı fiyata olan ekran kartları ve birisinin performansı daha iyi olduğu için onu almak daha mantıklı geliyor.

Ya da gidip direkt 1660S alığ güç kaynağı ile uğraşmamakta var.
1600 serisi ve rx 6600 aynı güç değerlerini kullanıyor uğraşacaksınız.

1600 serisi ve RX 6600 aynı güç değerlerini kullanıyor uğraşacaksınız.

Bakın size söyle diyeyim bende de Power Boost'un 500W PSU'su var bana da 1-2 ay dediler 2 haftadır hiçbir sıkıntı yok teknoloji şans işi. Bir takarsınız RX 6600 5-6 ay idare eder. Belki 1 yıl bilemeyiz. Önerim RX 6600 al gidebildiği kadar gitsin ardından değiş. Akım korumalı prizde kullan. İlinizde RX 6600 ilanı yok ama yapacak bir şeyde yok.

Şunu 3500'e indirtip alabilirsiniz para hazırsa. Kargoyla 3900 yapıyor. Aslında RX 5700 XT alabilirsin bundan çok daha mantıklı da biraz sorunlu ve uğraştırıcı bir kart.

Bu da olabilir.

RX 6600 GTX 1660 Ti ve süper RTX 2060 bu modeller PS'unuz için yeterli. Fakat dediğim gibi ne kadar götürür bilemeyiz bana sorarsanız karar verin alın takın kullanın. Gidebildiği kadar gitsin sıkıntı yarattığı yerde değişin akım korumalı priz kullanın.

Bakın size söyle diyeyim bende de Power Boost'un 500W PSU'su var bana da 1-2 ay dediler 2 haftadır hiçbir sıkıntı yok teknoloji şans işi. Bir takarsınız RX 6600 5-6 ay idare eder. Belki 1 yıl bilemeyiz. Önerim RX 6600 al gidebildiği kadar gitsin ardından değiş. Akım korumalı prizde kullan. İlinizde RX 6600 ilanı yok ama yapacak bir şeyde yok.
İlin ilesinde var ama fotoğraf vs yok.

Bu da olabilir.

RX 6600 GTX 1660 Ti ve süper RTX 2060 bu modeller PS'unuz için yeterli. Fakat dediğim gibi ne kadar götürür bilemeyiz bana sorarsanız karar verin alın takın kullanın. Gidebildiği kadar gitsin sıkıntı yarattığı yerde değişin akım korumalı priz kullanın.
Piyasayı biraz takip etmek lazım aslında ben kendi RX 6600'ümü 3200 liraya aldım temmuz zamanı falan sahibinden üzerinden. Acele edilmeyecekse alınmakta.

İlin ilesinde var ama fotoğraf vs yok.
Link atabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı