Çözüldü MSI RX 5700XT Gaming X sürücüsünü kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TunaAydn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, MSI RX 5700XT Gaming X model ekran kartına sahibim ekran kartımın Driver sürümü "20.7.2". Ben bu sürümde Far Cry 5'de problem yaşıyorum, oyunu açtıktan 10 dk sonra falan görüntü de anlık gidip gelmeler oluşuyor ve bir iki dk sonra da PC kendini resetliyor. Ben de belki sorunum düzelir düşüncesiyle şu an yüklü olan Driver'i kaldırıp " Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL)" isimli Driver'i kurmak istiyorum. Sorun şu ki bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

*Bilgisayarda başka hiçbir oyunda bu problemi yaşamıyorum, sadece Far Cry 5

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar problem çözülmüştür. Sistem yeni olduğu ve benim çok da bilgim olmadığı için DDU'yu kullanmak istemedim ve direkt indirmiş olduğum driverin exe'sine tıklayarak driver'i kurdum. Kurulurken önceki driver'i silme seçeneği de vardı böylelikle ek programsız driver'ı değiştirmiş oldum. Yaklaşık 1 saat kadar Far Cry 5 oynadım ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım şu an sorunsuz çalışıyor.
Cevap yazan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim :D
Sorduğunuz bu mudur?

windows-10-guvenli-mod-msconfig
ddu.PNG

Böyle bir şey çıkıyor

NVIDIA kullandığım için inanın bilmiyorum. Driver hazır mı şu an? Direk kuracaksanız bir sıkıntı olmaz herhalde.
Driveri indirdim bekliyor şu an. Acaba direkt exe'sine tıklayıp kursam olur mu? DDU falan bilmediğim işler pek girmek istemiyorum bu topa

Driver'i indirdim bekliyor şu an. Acaba direkt Exe'sine tıklayıp kursam olur mu? DDU falan bilmediğim işler pek girmek istemiyorum bu topa.

Merak etmeyin. Ben her zaman böyle yapıyorum. Tavsiye edilen özellik konusunda emin değilseniz onu seçmeden yapın. Forumda ve her yerde DDU iyi bir program olarak lanse edilir merak etmeyin.

Arkadaşlar problem çözülmüştür. Sistem yeni olduğu ve benim çok da bilgim olmadığı için DDU'yu kullanmak istemedim ve direkt indirmiş olduğum driverin exe'sine tıklayarak driver'i kurdum. Kurulurken önceki driver'i silme seçeneği de vardı böylelikle ek programsız driver'ı değiştirmiş oldum. Yaklaşık 1 saat kadar Far Cry 5 oynadım ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım şu an sorunsuz çalışıyor.
Cevap yazan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim :D

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı