MSI RX 580 8 GB Armor GP OC aşırı ısınıyor

Bütçe
yok

Dark_bl

Femtopat
Daha fazla  
Termal macun 3 ay önce değiştirildi Assetto Corsa gibi oyunlarda sıcaklık 89 dereceye çıkıyor drop yiyorum. Fan hızı fullken oluyor.

Sıcaklığı nasıl düşürebilirim

Termal macun 3 ay önce değiştirildi Assetto Corsa gibi oyunlarda sıcaklık 89 dereceye çıkıyor drop yiyorum. Fan hızı fullken oluyor.

Sıcaklığı nasıl düşürebilirim

OC falan yapılmış olabilir mi yapılmadıysa da undervolt dener misin internette videoları var nasıl yapılacağına dair sıcaklık düşürüyor biraz

Armor serisi zaten RX 500 serisinin en kötü soğutma modeli + yaz ayı + bakımsızlıktandır. Termal macun değişimi durumu iyileştirir ama tavsiyem elden çıkarın o kartı başa bela.

Nasıl bir macun kullanıldı? Kasa temiz ve havadar bir yerde mi kullanılıyor? Çok fazla detay var bu sıcaklığa ulaşması için.

OC falan yapılmış olabilir mi yapılmadıysa da undervolt dener misin internette videoları var nasıl yapılacağına dair sıcaklık düşürüyor biraz.

Deneyeceğim teşekkürler.

Armor serisi zaten RX 500 serisinin en kötü soğutma modeli + yaz ayı + bakımsızlıktandır. Termal macun değişimi durumu iyileştirir ama tavsiyem elden çıkarın o kartı başa bela.

Macun değişeli 3 ay oldu

Nasıl bir macun kullanıldı? Kasa temiz ve havadar bir yerde mi kullanılıyor? Çok fazla detay var bu sıcaklığa ulaşması için.

Nasıl macun kullanıldı bilmiyorum kasa çok temiz değil.

Macun değişeli 3 ay oldu
Nasıl macun kullanıldı bilmiyorum kasa çok temiz değil.
Kasanı bir güzel temizleyip karta bakmalısın. Bakımlı hali bu sıcak aylarda bile max 75-80 civarında olur. 89 a bakımsız haliyle bile çok derim.

950ye kadar undervolt yaptım FurMark uygun mudur test için.

OC falan yapılmış olabilir mi yapılmadıysa da undervolt dener misin internette videoları var nasıl yapılacağına dair sıcaklık düşürüyor biraz.

Turbox kasadan çıkan çin malı markasız RX580 2048SP bile max 76 dereceyi görüyor. Sizinkine bakım şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…