BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 19 Kasım 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şu anda APU sistem kullanıyorum sorularım şunlar: 1)Her yerde Gaming X reklamı yapılıyor. Gaming çok mu kötü? 2)Neden bu kadar çok fiyat farkı var bu iki kart arasında?
Merhaba arkadaşlar. Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şu anda APU sistem kullanıyorum sorularım şunlar: 1)Her yerde Gaming X reklamı yapılıyor. Gaming çok mu kötü? 2)Neden bu kadar çok fiyat farkı var bu iki kart arasında?
KS KS BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 27 Kasım 2018 #11 Cevaplar için teşekkürler stoklara yetişemedim. Msi gtx 1060 armor 6gb oc aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım. Mert Şahan İLHAN dedi: Link atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım gün stoklar bitti. Teknolojipazar sitesindeydi.
Cevaplar için teşekkürler stoklara yetişemedim. Msi gtx 1060 armor 6gb oc aldım daha doğrusu almak zorunda kaldım. Mert Şahan İLHAN dedi: Link atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım gün stoklar bitti. Teknolojipazar sitesindeydi.