MSI RX 580 Armor 8G OC alınır mı?

Bütçe
2000

mustafadr12

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir ilan gördüm de bilgim olmadığı için size danışacağım. Bu kartı sarı siteden buldum açıklama kısmında "Kart ısınan bir karttır. Alındığı günden beri Undervolt yapılarak kullanıldı. Havadar bir kasada kullanılması şarttır." yazılmış, 2000tlye alınır mı sizce?

Dosya Ekleri

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba, ben bir ilan gördüm de bilgim olmadığı için size danışacağım. Bu kartı sarı siteden buldum açıklama kısmında "kart ısınan bir karttır. Alındığı günden beri undervolt yapılarak kullanıldı. Havadar bir kasada kullanılması şarttır." yazılmış, 2000TL'ye alınır mı sizce?

FurMark'ta sıcaklıkları iyiyse alınır gibi ama 2000e daha temiz bulmanız mumkun gorunuyor en azından GTX 1060 bulursanız fırsat kollayıp daha ıyı olur.

Yani macun ve bakım sonrası güzel sıcaklıklara gelir. Evet bu kart ısınıyor ama ferah bir kasada 75-80 derece de kullanılır. 500 serisi kartlar sağlam oluyor.
1060 6 GB de alınabilir. 2 k civarına bulursan iyi olur.

Katılıyorum bende de RX 580 var GTA 5 high ayarlarda 90 derecelere kadar gelip sistem kapanıyordu kasa değişip undervolt yaptım sıcaklık yükte 60 derecelerde dolanıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı