MSI RX 6600 Mech alınır mı?

Griffinn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, RX6600 ekran kartı alacağım ama bir sürü marka var ve herkes farklı bir şeyler diyor hangisini alsam bilemedim ama hem fiyatının uygunluğu hem de markasının MSI olmasından sebep MSI RX 6600 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı, doğru bir karar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, RX6600 ekran kartı alacağım ama bir sürü marka var ve herkes farklı bir şeyler diyor hangisini alsam bilemedim ama hem fiyatının uygunluğu hem de markasının MSI olmasından sebep MSI RX 6600 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Doğru bir karar mı?

Bence gayet güzel bir kart işinizi görür.

Fiyatı diğerlerine göre daha uygun sanırım sizde o kart var rust gibi oyunları oynamak için alacağım FPS ve ısınma da sıkıntı yaşamam dime
Kartın modeli FPS'inizi etkilemez zaten. Isınma konusunda sorun yaşamıyorum ve çoğu zaman fanları çalışmıyor bile. Youtube'a işlemcinizin modelini ve RX 6600 Rust test yazarsanız zaten kaç FPS verdiğini görürsünüz.

Kartın modeli FPS'inizi etkilemez zaten. Isınma konusunda sorun yaşamıyorum ve çoğu zaman fanları çalışmıyor bile. Youtube'a işlemcinizin modelini ve RX 6600 Rust test yazarsanız zaten kaç FPS verdiğini görürsünüz.
Peki kaç W psu kullanıyorsunuz benim psu yetersiz kalacaktır önerebileceginiz bir psu var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı