E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #1 Evet arkadaşlar forumda dolaşıyorum her kafadan bir ses. Kartın soğutucusu kötü, alınmaz diyorlar. Sizce nasıl bir kart alınır mı? İnternette ki performansları gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2019
Evet arkadaşlar forumda dolaşıyorum her kafadan bir ses. Kartın soğutucusu kötü, alınmaz diyorlar. Sizce nasıl bir kart alınır mı? İnternette ki performansları gayet iyi.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 10 Haziran 2019 #2 Performans olarak fark yok ama soğutma konusunda sıkıntılı, eğer kasana güveniyorsan al diyorum. Yoksa bütçe artırıp diğer modellere bakmalısın.
Performans olarak fark yok ama soğutma konusunda sıkıntılı, eğer kasana güveniyorsan al diyorum. Yoksa bütçe artırıp diğer modellere bakmalısın.
E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #3 2.el alacağım. Test ederim sıcaklığını.