MSI RX580 Armor ağır yükte 80-85 derece

Hocam Undervolt olayını nasıl yapıyoruz? Ayrıca bu olay FPS düşürüyor mu?
Çok abartmadığınız sürece sorun çıkmaz. Kartın ömrünü uzatırsınız ve yeterli derecede yapılırsa sıcaklıklarda gözle görülür düşüş oluyor. RX serisinde gereksiz fazla voltaj verilmiş nedense.
Bu ve bu konudan bilgi alabilirsin. Şahsen RX 570 kartımı -81 (MSI AfterBurner üstünden.) stabil şekilde kullanıyorum ve 10 derece kadar düşüş yaşadım.
Siz daha fazla da düşürebilirsiniz karttan karta değişiyor. Kolay gelsin.

-100 volt düşürdüm MSI AfterBurner üzerinden 67 70 derecelerde geziyor sıcaklık fakat AMD Radeon Settings üzerinden fan ayarlarınıda değiştirdiğim için volt değerini değiştirmezsem sıcaklık maksimum 77 derece oluyor, kısacası undervoltun bir zararı var mı? Kalsın mı böyle yoksa eski ayarına mı getireyim?

Abartmadığınız sürece bir zararı yok tam tersi yararı var. Kartın ömrünü uzatıyorsunuz, daha az tüketiyor, daha az ısınıyor.

Bende de rx580 armor var saatlerce pubg ultrada 720p oynuyorum 78 dereceyi geçmiyor senin sadece witcher oynarken mi bu kadar ısınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…