MSI RX580 İade Alınmazsa Ne Yapılmalı?

Manny

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar 10.11.2020 tarihinde Vatan'dan MSI RX 580 8 GB Armor ekran kartını aldım fakat kartta coil whine olduğunu fark ettim. Sonrasında kartı servispoint'e yolladım, ses normal dediler ve geri yolladılar. Sesin kasanın dışından bariz bir şekilde duyulmasına rağmen şu anda kartı ikinciye servise yolladım. İade/değişim alamazsam sizce ne yapmalıyım? THH dışında yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba arkadaşlar 10.11.2020 tarihinde Vatan'dan MSI RX 580 8 GB Armor ekran kartını aldım fakat kartta coil whine olduğunu fark ettim. Sonrasında kartı servispoint'e yolladım, ses normal dediler ve geri yolladılar. Sesin kasanın dışından bariz bir şekilde duyulmasına rağmen şu anda kartı ikinciye servise yolladım. İade/değişim alamazsam sizce ne yapmalıyım? THH dışında yapabileceğim bir şey var mı?
Şikayetvar'a yazmak...

Bence direk kabul almazlarsa tüketici haklarına başvuracağını söyle yine almazlarsa tüketici haklarına başvur en mantıklısı, Ayrıca almak zorundalar bide üstüne küçük bi markada değil vatan kesinlikle almak zorundalar yapabilecegin diğer şey vatanın üst yetkilileriyle irtibata geçmek olabilir pek bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı