MSI sisteme RAM önerisi

@Wessa Evet , haklısın corsair ve g.skill high end ram'leri iyi o ikisi 1 ve 2 numaraysa kingston da 3 numara ama bilesin.
Teşekkür ederim, sağolun.

@nacnesnahila

Biraz daha araştırdım ve şu iki RAM arasında kaldım.

Birinin 6000mhz, birinin 6400mhz olması dışında tüm özellikleri aynı. 400mhz’lik fark, 1600 lira daha fazla vermeye değer mi, yoksa 6000mhz yeterli der misiniz?

Son düzenleme:
@Wessa en iyisi neyse onu alın, siz Uber bir sistem topluyorsunuz ve böyle bir sistem topluyorsanız da en iyisi yakışır. Ben sizi anlayamam ve sizin isteklerinize göre olan seçeneği seçemem çünkü bilgisayar kasasını ayağımın altına alan birisiyim ve en fiyat performansı seçerdim. Rgb falan umrumda olmaz yani 6400 tl ye 2 tane Kingston alır kapatırım. Madem inanılmaz bir pc dizmek istiyorsunuz bu ram'i alırdım ve ilerde ekleme yapardım aynısından.

@Wessa en iyisi neyse onu alın, siz Uber bir sistem topluyorsunuz ve böyle bir sistem topluyorsanız da en iyisi yakışır. Ben sizi anlayamam ve sizin isteklerinize göre olan seçeneği seçemem çünkü bilgisayar kasasını ayağımın altına alan birisiyim ve en fiyat performansı seçerdim. Rgb falan umrumda olmaz yani 6400 tl ye 2 tane Kingston alır kapatırım. Madem inanılmaz bir pc dizmek istiyorsunuz bu ram'i alırdım ve ilerde ekleme yapardım aynısından.
Bu daha mantıklı geldi. Çok teşekkür ederim sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı