MSI Super-Charger Özelliği Çalışmıyor

Anıl H.

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2013
Mesajlar
108
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Endüstri mühendisliği
Aklıma google amca da geldi ve aradım fakat internet üzerinde bu konuya ait bir mecra bulamadım. Benim bilgisayarım MSI Dragon Edition 2 ve bu bilgisayar ile gelen bir özellik var Super-Charger ben bu uygulamanın ara yüzünü açamıyorum sağ altta ikonu da mevcut değil fakat kısa yoldan çalıştırmaya kalktığım zaman zaten çalışıyor diye bir ikaz alıyorum. Programın ara yüzüne nasıl erişirim çünkü benim için gerçekten önemli bir özellik bu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Edit 1 : bu arada kendi sitesi üzerinden SuperCharger1.2.020 versiyonunu indirdim eskisini silip yükledim sonuç aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu msi da var super charger açılış ta ikonu gelir o kadar notebooku kapatınca usbler çalışır. usb 3.0 yüksek mA sunduğundan dolayı super-charger diyolar benim bildiğim habire de güncelleme gelir :D
 
Pc kapali iken sarj etme özelliği yok maalesef. Bir de suan mobil olduğumdan gördüğüm videoyu paylaşamıyorum ara yüzü vardı video da normal şarj suresiyle SS olan USB bölümünde deneyip süreleri karşılaştiracagim sonucları size de yazarım arkadaslar.
 
konuyu hortlatmam gerekiyor çünkü aynı sorun bendede mevcut. İlk zamanlarda ikon açılıp on off yapıyordum hata alıp program kapanıyordu. Şimdi ise konuyu açan arkadaşımla aynı durumdayım. İkon yok klasörden açtıgımda zaten çalışıyor hatası alıyorum.
 
Bios ayarlarında i charger gibi bir ayar var, onu enable yaparsanız laptop kapalıyken de şarj eder. Uygulamaya gelince; hızlı şarj ediyor. Arayüze gerek yok. Ancak benim modelim GE60 2OE ve usb3.0 değil sağ tarafta tek olan usb2.0 bu özelliği destekliyor. 1.0 A sabit veriyor.
 
iPad 3 sahibiyim. Eskiden Ai Charger kullanıyordum. MSI laptop satın aldım, MSI'nın kendi programı olduğunu keşfettim ve kurdum. Eskiden ipad PC ye bağlı iken şarj etmiyor yazardı, programı kurduktan sonra adaptörden şarj eder gibi "charging" simgesi çıkıyor. Programın tray sekmesinde bir kısayolu yok, çift tıklandığında zaten çalışıyor yazar. Başlangıçta sekmesine bakarsanız program PC açılışından kapanışına kadar aktif.

Benim tek merakım 10W adaptörden hızlı şarj oluyor mu, bunu nasıl karşılaştırabiliriz ?

2011'de yayınlanmış tanıtım videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
MSI Super Charger'in arayüzü yok. Uygulamayı kurup bilgisayarı yeniden başlattığınızda otomatik çalışacaktır. Şarj etme süresi daha kısa olup ani elektrik artış ve azalışlarını önemli ölçüde engelleyecektir. Anakarta bağlı özelliktir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı